Söndag!

Goooood Afton kära vänner!
Nu sitter jag här vid datan efter att ha ätit hemmagjord pizza. Mums.

Igår åkte jag, mamma, basse och sebbe till mammas kille i nora. Det var mysigt. Vi åt kräftor till middag. Det var smaskens! Sebbe fiskade kräftor för ett tag sen så vi fick äta svenska kräftor. Inte helt fel, höhö.
Sen var det kul att träffa Johan och Erik också. Har inte träffat dom på jättelänge känns det som. Eller ekan träffade jag för inte så länge så sen, men Johan var det läänge sen man såg. Jävlar vad dom växer. Känner mig ju riktigt gammal, haha!

Snart så ska jag och Nissulina åka och sola. Det är så skönt att ligga i ett solarium i värmen, hihi :)

Hejdåååååå

Torsdag.

Nu sitter jag i soffan, äter pistagenötter och kollar på tv. Det är mysigt med regn utanför. Sebbe ligger här bröve och låtsas plugga, men jag ser att han kollar på tv heeeela tiden. Men när jag ska visa något på datan, då måste det minsann gå med en rasande fart eftersom han pluggar. höhö. Jaja.

Var ju hos doktorn idag, som jag gissade hittade dom inga fel. Men en jävla nässpray för 165 spänn skulle jag minsann ha. typiskt. haha. Så skulle jag ta det lugnt och inte anstränga mig för mycker. haha. Aja, blir det inte bättre med dendär sprayen så skulle jag komma tillbaka och göra lite tester.

Imorgon är det fredag och löning. yeey. Inte för att jag ska göra något särskilt, meeeen endå. Det känns alltid bättre när det är helg. haha. Och så ska jag ju faktiskt träffa soffipropp och nissulina. :)

Aja, hörs senare!


ohye.

greys tog precis slut. åååh. jag vill att den nya säsongen ska börja nuuuuuuuu.. men jag får vänta en vecka till. Sofie grinar, Sebbe flinar. hoho vilket rim jag fick till.. :)

Nenu är det minsann dags för lite scrubs och mjölk. Pussigull.

ye.

Onsdagkväll. Jag är trött. Inte så mycket, men lite. hoho. Vi kollar på kändisdjungeln, vilket hade kunnat vara kul om dom hade haft med RIKTIGA kändisar. Inga tråkiga B-kändisar. suck.. Jaja.

Imorgon klockan 10 ska jag vara hos farbror doktorn. Hoppas det går bra. Vilket det förmodligen gör. Doktorer löser nemligen allt med:
1: Ingen medicin "Det är ett virus, allt du kan göra är att vänta ut det" 
2: penecillin, "Du har varit sjuk i typ 3 månader och det har inte blivit någon förbättring. Knapra lite penecillin så blir allt bra"
Hmh. Det lutar mest åt det första faktiskt. För jag menar det är ju som vanligt när man först är sjuk från slutet av maj - augusti, går till doktorn, ingen medicin, blir lite bättre, åker till turkiet, blir jättesjuk igen och har varit det i snart 3 veckor nu. Menmen. Det återstår väl att se imorgon.

Jaja. Nu dör snart basses dator snart.. Puss och kram!


höh.


det är vi tre nu....


suck..

Jag somnade om tillslut iallafall. Skönt. Vaknade vid 10. Då stod det minsann frukost på nattuksbordet till mig. Ibland är det bra med en pöjk. :)

Idag skulle jag ha gått på ett kul och lärofullt Mary Kay möte. Men jag kan inte. Jag är ju sjuk. Ringde vårdcentralen nyss. Kvinnan jag pratade med trodde iallafall inte att jag har svininflue. Men hon tycker minsann att jag ska ligga hemma och kurera mig i vilket fall som helst, och blir det inte bättre blir det ett besök hos farbror D.

Min anställning hos posten var inte bara 2 veckor. Marika fixade så den varar till 30 november. Hon är bra snäll hon dendär Marika!! :)

Nu är jag trött. Blir nog till att kolla på någon film. Ciao.

sova?

Jag hatar att inte kunna sova. skitbajs! Har varit vaken sen 05. så skönt. Jaja, det är väl dags att börja dagen kanske.. Nu är jag hungrig också. typiskt....


tråkigt men roligt

Det går bara bajs på tv. Jag är trött. Det är tråkigt när ingen kommenterar det man skriver. Min pojkvän är tråkig. Det är tråkigt att vara sjuk. Att måla naglarna är tråkigt.
Ne. fy vad negativ jag är.

Det är bara dom bästa programmen på tv. Jag är pigg som en lärka. Det är skitkul att inte få några kommentarer. Min pojkvän är världsarolig. Det är kul att vara sjuk. Att måla naglarna är awesome.
Jag är positiv idag. idag är en positiv dag.

På fredag ska pojk på någon rockgrej. Hoppas det blir kul. Jag vill också ha kul. På fredag ska jag ha kul med Nicolina. Undra om Sofie ska vara med? Hon är också kul. Vi är kul. Sofie är min extra mamma. Hon skäller på mig och säger att jag måste gå till doktorn. Jag vet. Jag måste. Men jag vill inte. Jag bor där känns det som. 


ful bild men helgen med oss 3 var bra.


Hallå i stugan!

Marika ringde mig idag och frågade om jag vill jobba på posten på måndag och 2 veckor framåt. Nice med lite jobb tycker jag minsann :)

Nu står pappa och lagar mat. Det ska bli gott. Jag är jättehungrig ska ni veta. Efter maten ska jag åka till Sebbe tror jag.

Idag har jag gjort så mycket som inget. Var uppe hos mamma och hämtade pappas våg som jag snodde för att väga min väska till turkiet. Det var väl typ det då. Det är tråkigt att bara vara hemma. På ett sätt är det skönt, då får jag vila och bli frisk. Men på alla andra sätt är det tråkigt. blöö.. 
Juste!!! Jag strök gardiner idag också. Vuxenpoäng till mig!!

jaja, nu är det mat. puss och kram skumbanan

Tisdag.

När jag blir stor ska jag banne mig ha en mini englishbulldog!
jag vill ha en nuuuuuuu....... :(


Hallå.

Godkväll kära ni. Allt bra?
Jag sitter här i sängen med Sebbe och Basse och kollar på Roast på berns. Robert Gustavsson är med idag. Han är ju faktiskt bäst av sveriges komiker. Tycker iallafall jag.

Annars då? Imorgon är det tisdag. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Ta det så lugnt som möjligt tror jag. Jag vill bli frisk nuuu.. Min bror har också blitt sjuk nu. Sjuka familjen :)

På lördag åker jag, mamma, basse och sebbe till mats. Det ska bli kul att träffa Johan och Erik. Sen ska det bli gott med kräftor också, höhö. Vi ska ha kräftskiva nemligen. :) Sebbe fiskade ju kräftor för ett tag sen, och nu är det dags att äta upp dom. Gott med svenska kräftor :)

Jaja, nu är det nog dags för att sängen. Pussinull!



ibland tänker man tillbaka...

jag saknar att aldrig ha några problem och alltid ha kul med min bästa killvän.



Godkväll.

Hallåhallå!
Nu har vi kommit hem från bion. Jag, mamma, basse och sebbe var och såg Flickan som lekte med elden. Ni vet uppföljaren till Män som hatar kvinnor? Den var iallafall jättebra. Mysigt att gå på bio med familjen faktiskt.

Hmh, det är ganska mycket tankar som flyger runt i mitt huvud just nu. Inget jag vill skriva ner här i bloggen dock. Men ja.. Äsh.. allt löser sig.

Förövrig är bergsgorillor skitcoola! Bara så ni vet! Såg ett program om såna nyss. Bebisarna är ju typ to die for. Så jävla söta.. Så kramas dom hela tiden. åh, en sån skulle jag vilja ha :)

Jaja, nu ruttnar sebbe på mig, hejdå :)

Hallå!

Hejhopp! Allt bra?
Med mig är det iallafall helt ok. Lite trött bara. :)

Okejt, resume av denna helg:
Fredag;  Jag, Nicco och Sofie är festsugna, hittar ingen fest (haha), pratar med min bror som påstår sig vara på fest, åker dit, drar därifrån efter 15min. Så kul var den... typ. Ringer sofies bror som är hos en polare och lirar tvspel, drar dit, lirar ölspel, Sofie blir skitfull, får skjuts hem av sofies snälla bror. Misslyckad kväll, ja. Tänker att imorgon är det en ny dag.

Lördag; Jag, Nicco och Sofie vill festa eftersom gårdagen var så misslyckad, åker till sofie, förar, pratar med människor, brorsan är med lite roliga polare, påstår att dom är runt 10 pers, bestämmer dejt med dom, åker till sollentuna station, möter Danne +2, sätter oss på bussen, åker mot Danne, möter Barawi, hänger hos Danne och gör så mycket som inget, lessnar lite på livet, Barawi somnar på soffan, andas som darth wader, trycker pepparkakor och ciggpaket i munnen på honom, skrattar så vi dör, åker hem. Tänker att idag ville vi iallafall inte begå självmord. Det var faktiskt helt ok. Speciellt med Darth Wader och pepparkakorna!

Alltså: 3 festsugna tjejer både fredag och lördag, vad händer? Så mycket som inget. suck... Men det är väl helg snart igen?


eheheh, jättefin bild på mig och de 2 engelsmännen vi träffade i turkey, Adam och Matthew.


pust....


ville bara säga hej.....


Fredag.

Hejsan hoppsan!

Idag har jag och Sebastian varit på äventyr heela dagen. Vi var först i centrum i några timmar, sen åkte vi till märsta. Allt för att hitta en födelsedagspresent till Sebbes kompis Andreas som nyligen fyllt år. Den blev riktigt bra faktiskt! Vi skrattade jättemycket åt den, haha.

Ikväll ska jag umgås med Nicolina och Sofie. Får se och Chrille joinar lite senare också. Vi vill jätteparta, men har inte hittat någon fest, haha. Det suger. Jaja, vi har kul bara vi också om det ska vara så!
Vad ska ni andra hitta på ikväll? :)

Snart kommer mamma hem med sushi. Även fast jag åt det för bara några dagar sen ska det bli sååå gott.

Åh, nu kom jag på att jag måste ju fixa mig snart. Här sitter jag i morgonrock med en handduk på skallen för att torka håret lite. Det funkar ju inte att gå ut så ikväll.... eller? haha. Skönt det skulle vara. Jaja, det är väl bara att rycka tag i hårfönen, plattången och necessären och börja. Suck... Wish me luck :)

Trevlig kväll på er!!!

Godkväll

Jag har ont i magen och vill sova nu.

Tänkte bara berätta att jag kollade på 6 filmer idag! Haha. Surfs up!, Björn Bröder, Tarzan, Skönheten och Odjuret, Svanprinsessan och Pocahontas. Dom är bra dom :)

Imorgon är det fredag. Har några planer men inget som är säkert. Jaja, får väl se vad som händer helt enkelt. Hoppas jag mår bättre då än vad jag gjorde idag. :)

Nattinatti.

Torsdag

Jag måste verkligen till doktorn. Typ nu. Min sjukdom blir bara sämre och sämre. Detta funkar inte längre! Får se om jag och mamma kan åka ikväll när hon kommer hem. Min söta lilla mamma :)

Annars då? Skulle tränat med Nicco nu på morgonen egentligen, men jag vaknade upp och mådde skit så det kändes inte riktigt rätt. Får se om jag är pigg nog senare ikväll, då tränar jag nog med storebror istället :)

Brrrrr det är så kallt överallt!! Ändå sitter jag här i Sebbes stora mjukisbrallor, hans stora tjocktröja och täcke runt mig.
Om man ändå skulle varit kvar i turkiet. Där frös man minsann aldrig (förutom när vi körde på 16 grader och full AC i rummet en natt. Då kändes det som att döden var nära). Men man kunde liksom gå ute i bikini om nätterna ifall man hade velat. Åh.

Om man skulle bädda ner sig och dra en film kanske?


ingen aning om när bilden är tagen ^^


Godkväll.

Godkväll allesammans. Allt bra?

Med mig är det finfint. Idag har jag ju varit på Mary Kay möte med Lena. Det gick jättebra faktiskt. Det är så roligt att lyssna på någon som kan allt detdär. Jag längtar tills jag är duktig, hihi. 

Just nu sitter jag och kollar på film själv. Eller, min pojkvän ligger här bröve och gnäller om huvudvärk. Aja, det är väl synd om honom antar jag. Men det är tråkigt att titta själv. haha.

Imorgon ska jag och Nicco träna. Det blir nog bra. Jag vill sola, höhö.. :)

Jaja, jag har inte så mycket mer att säga. Godnatt på er!

Lunch

Nu har jag precis ätit lunch.
 

Oj vad jag saknade sushi när vi var i turkiet. Det är typ den godaste maträtt som finns? Speciellt laxen!! MUMS!!!

Morsning!

Jag är trött. Fast det behöver jag nog inte skriva längre. Det är liksom inräknat när jag vaknar om mornarna nu för tiden. :)

Annars då? Jotack. Ska börja fixa mig alldeles snart och bege mig mot söder. Sen ska jag och nicolina träna lite tänkte vi. Egentligen borde jag inte träna medtanke på hur sjuk jag är. Men det får bli en hemlis, hihi :)

Jag måste tipsa om en jättefin låt faktiskt:


Coheed and Cambria - Wake up (acoustic)
Texten är jättefin, så kolla in den!

....den är jättemysig att pussas till, hihi. :)

Aja, dags för fix! Tjingeling nacksving

Hoho.

Nu sitter jag här, vid datan. otippat va? :)

Idag var jag, nicco och chrille i centrum. Det var kul. Så fort jag såg chrille på bussen började jag skratta, haha. Vi tre har alltid så kul tillsammans. :)
Vi shoppade iallafall lite, sen åt vi lite lunch. Jag hittade ingen fin almanacka dock, buhu. Alla såg ut som blä så jag får leta vidare. Men jag shoppade en söt klänning.

Så såg den ut. Blir fin till hösten med en stoor och skön halsduk. (ja, jag tänker sno din baski :))

Ikväll händer det inte så mycket tror jag. Jag och Sebbe ska hjälpa brorsan med någonting är det jag vet. Annars blir det nog till att sova ganska tidigt. Ska på möte med Mary Kay Lena imorgon vid 11:30 nemligen. Det kommer nog bli jättebra! Hon är ju duktig på det jag ska börja med så det blir bra med lite inspiration.

Jaja, nu vill sebbe läsa min blogg, haha. Puss och hej :)


.

Nu säger jag godnatt ett tag. Detta suger. jag är trött. jättetrött.

"you're just one of many"


150909

ååååååååååååh. Nu börjar jag bli ganska trött på att inte kunna sova ordentligt om nätterna. Det suger ut all energi ur en. Det spelar liks ingen roll hur trött jag är när jag går och lägger mig, det funkar bara inte att sova. Det är så otroligt mycket jag bara ligger och tänker på, så det går liks inte. Sen när jag äntligen har somnat så sover jag jätteoroligt och vaknar typ varannan timme, och då är det samma sak igen. Att jag inte kan somna alltså. Suck.. Det värsta är att jag vet varför det inte går, men jag kan inte göra något åt det. Det suger.

Anyway, igår var jag på Mary Kay. Det gick så bra så. Jag vann en concealer (lite ljus färg för mig dock), men jag blev glad ändå.
Nu på onsdag ska jag ha möte med en Mary Kay tjej och planera lite inför framtiden, hihi :)

Idag ska jag träffa Nicco och Chrille. Det blir kul. Jag saknar faktiskt Chrille, höhö. Jag skulle behöva åka till centrum och köpa en almanacka, så hoppas vi kan göra det :)




"and for a moment
you felt important
but not in your heart"


Fixing.

Jag hatar att fixa mitt hår. Det är så jävla tråkigt att föna och platta. Tänk vad skönt det skulle vara om alla hade peruker. Att man bara tog frillan man kände för för dagen liks. Bästa idéen ever. Jag vet att nissu håller med mig iallafall, yeah. High Five!

"oh my god,
I've lost control
of the only thing in life
I had a hold of"

När jag är ledsen.....

När man är ledsen brukar man nästan alltid lyssna på någon speciell musik, vad brukar ni lyssna på?
De senaste dagarna när jag känt mig nere har jag lyssnat på Slipknot. Vet inte varför faktiskt, men jag känner mig lite gladare när jag lyssnar på dom, så det är ju en positiv sak.


Corey Taylor. bild från google


Morsning!

Godmorgon!

Och idag var det måndag. Jag var uppe redan vid 9. Orkar inte hålla på och vända på dygnen, det är bara jobbigt. Anyway, vad händer idag då? Jag tänkte läsa igenom lite mary kay grejer och sen gå på mötet ikväll förmodligen. Det blir nog bra.

Emelie, min käre vän som har flyttat till spanien i ett år för att jobba, läste mitt inlägg jag skrev igår och tycker att jag ska åka och hälsa på henne. Lätt att jag skulle vilja. Det skulle vara jätteskönt och kul. Tyvärr så kan jag inte, inte just nu. Men jag vill komma Empan!!!! Lite senare :)

"Put me back together,
or separate the skin from bone
leave me all the pieces, then you can leave me alone
tell me the reality is better than the dream
but I found out the hard way,
nothing is what it seems!"


Hallå världen.

Hemma från turkiet, yep. Saknar det faktiskt. Ganska mycket. När vi var där saknade jag sverige, mitt hem, familjen, pojkvännen och maten. Sen kommer man hem och allt är annorlunda. Vilket får mig till att verkligen vilja åka tillbaka. Det måste inte vara till turkiet faktiskt. Men någon annanstans än sverige skulle sitta fint.
Förut skulle jag aldrig någonsin kunna sätta mig på ett plan och resa till ett främmande land själv, nu känns det inte så fel längre. Wellwell, önsketänkande, eller vad säger man?


"åh, jag har aldrig gjort det.. Eller jag menar, det var väldigt länge sen"
- Sofie på bussen till hotellet, till synes nykter. haha


.

"don’t tell me you’re sorry cause you’re not,
baby when I know you’re only sorry you got caught"


RSS 2.0