150609

counting all the assholes in the room, well I'm definitely not alone


nu tar jag en paus från bloggvärlden, på riktigt. puss på skinkan.


100609

Jag känner att min blogg sakta men säkert dör ut. haha. Nej men jag har liksom inget sug efter att skriva längre. Meeene ja. En paus kanske skulle sitta på sin plats?

Imorgon tar jag iallafall studenten = slut med all stress inför den. Kanske blir bättre med bloggandet då?

TARE SHU SÅ LÄNGE!


hallå!

Hej ni söta!
Just nu sitter jag hos Christer och Emelie och kollar på tv.
Idag har jag och Empan varit i centrum. Jag köpte en sjal, papiljotter och brun utan sol. :)

Jag känner förövrigt att jag är ganska duktig på att uppdatera nu för tiden. Har ingen ork liks. jaja. Det blir nog bättre med tiden kan jag tänka mig. Efter studenten liks. Det är så mycket att tänka på såhär dagarna innan. Men på torsdag smäller det!!!!!!!


Empans data är jättejobbig att skriva på så hej då


Fredag.

Känner att jag varit grym på att uppdatera senaste dagarna. Sorry. Men jag har varit i skolan och fixat massa grejer, sen inte orkat när jag kommit hem. Skit var väl det!

Det har iallafall inte hänt så mycket spännande i veckan.

Idag är det fredag, vilket innebär att vilundaskolan tar studenten. Jag ska på deras utspring vid 12 och kolla på Robin. Sen efter ska jag in i centrum och kolla lite, seeeen bär det av till Robins mottagning hemma hos honom :)

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer dock? det blir INTE fabben iallafall. haha

KUL ATT VÄDRET ÄR SKIT BTW! HEJDÅ

01.06.09

Idag är det måndag och ingen praktik. Istället ska man till skolan och träffa alla igen :) Blir kulkul!

Igår hjälpte vi Christer att flytta heeeeela dagen. Så jag hann inte njuta av solen någonting ;( menmen. Det var ändå äckligt varmt. Sådär varmt som det ska vara när man ligger på stranden.

Lägenheten var fin förövrigt. Fast de som bodde där innan vet nog inte vad städning betyder. På balkongen hade dom lämnat massa kartonger, gamla äckliga tidningar, hinkar med massa grejer i osvosv. När vi lyfte på kartongerna låg där även ett par trosor. Trevligt tänkte vi. Jag tyckte att Christer skulle langa iväg ett sms till dom som bodde där förut och fråga om han fick trosorna på köpet. Men det tyckte inte Chrisse.

Aja, nu måste jag fixa mig för skolan. Ciao.


RSS 2.0