trallaala

Google Analytics är jättekul! hihi. Jag såg att någon från mjölby har kikat in min blogg och antingen är det pappas tjej eller hennes döttrar. Kulkul. Hejhej och välkomna :))

Hejhej på er allihoppa förövrigt.

Haha, alltså jag och Chrille har skapat en ny rutin på morgonen. Vi gör korsord och sudoku VARJE DAG. Fast vi har aldrig klarat ett helt korsord, buhu. Men vi brukar få hjälp av främlingar ibland som ger oss ledtrådar. Det är grymt!

Imorse mötte vi förövrigt Slicco också. Trevlans :) Hon har tydligen lagt av med bloggandet. tråken..

Aja, nu ska vi köra en hets-alfapet. Tjingeling

Godmorgon!

Nu sitter jag här på praktiken och äter frukost. Det är mysigt. Idag ska vi ha möte igen, sen blir det till att jobba på design.

Imorgon är det mösspåtagning som gäller. Det känns alltid så konstigt att komma tillbaka till skolan när man inte varit där på ett tag. Det känns inte ens som att man går där. höh.. Vilket jag inte längre gör snart ;) tihi

Igår var jag och mamma förövrigt och kollade på ny telefon. Självklart fanns den jag vill ha inte inne. typiskt.. Men den skulle komma in typ nästa vecka eller så så det är lugnt :)

aja, höres senare. puss

Hoho

Nu har jag, rebecka, chrille och tobbe haft ett jäättelångt möte ang. hemsidor osv om ska designas. Det var kuligt. Blev lite segt ett tag när syret tog slut i rummet, men då var det bara att gå ut och ta lite luft så var man igång igen!

Jag måste bara säga tack för alla grattis osv igår. Hihi. :)

Nu ska vi jobba lite med att designa en hemsida. Hoho.

26i4

söndag, ett år äldre, ett års mer kunskap, ett års mer erfarenhet.
....eller?

bajs

Nu sitter jag här, färdigfixad och allt. Väntar på gäster. Än så länge är Mamma, Sebbe, Storebror Basse och hans flickvän Carro här.
Nu tänker jag inte skriva mer för blogg.se är helt CPSKADAT I HUVUDET!!!


hm.

Jag har tråkigt. väldigt tråkigt. Alla är så gnälliga när det blir mycket att göra, jag med. Fast nu har jag inget att göra. Aja. Jag fyller år imorgon så jag är glad. Jag ska gå på bio med min käresta imorgon så jag är glad.

Tänker på ingenting särskilt faktiskt. Konstigt.
Känner att jag måste duscha.
Tycker att det kan bli sommarlov nu.
Vill att helgen ska vara liiite längre än vad den är nu.
Ska kolla med mamma om hon behöver hjälp med något.
Har mått bättre.
Borde gå ut i solen.
Måste sova lite innan gästerna kommer tror jag.
Hoppas att det inte blir så sent ikväll.
Längtar till student och metaltown.

åh..

Denna bild fick jag på mailen idag, jag har nog aldrig sett något så sött.


Godmorgon!

Hejsan på er!
Nu håller jag på och städar lite, blir ju kalas ikväll igen så ja, det är bara att fixa liks! haha.

Igår var det jättetrevligt och kul faktiskt! Jag har ju ingen kamera så jag har inga bilder, men både Frida och Oscar tog massvis med kort så jag får vänta tills dom känner att dom vill dela med sig av dom, hihi.

Vi började med att äta ute i solen på min altan, mysigt! Sen gick vi ner till ängen och lekte. Det var Powerpuffpinglorna mot Team Bäski.
Mitt lag, powerpuffpinglorna bestod av; Mig, Chrille, Amanda, Emelie, Oscar och Robin.
Team Bäski bestod av; Nicco, Sebbe, Kicki, Christer och Mickan. Frida var egentligen också med i laget men hon ville dokumentera allt genom att ta kort i stället så så fick det bli!

Slutresultatet blev 6 - 1 till Powerpuffpinglorna, fuck yeah! haha.

Kvällens snyggaste grej går bannemig till Christer som gick in till 100% och bröt nacken (typ). Det kan man kalla Teamspirit! hoho.

(Rebecka din fis, du får väl se till att bju på godis när vi är på prallen nästa gång ;) OCH HÖR SEN, jag är HELT fast för Jag är en vampyr! Det är ditt fel, hihi)

Nu måste jag fixa iordning lite mer, puss

Hallo!

Har massa saker att fixa. Trevlig kväll så hörs vi imorgon.


Hallo.

Nu sitter jag hemma i sängen och kollar på vänner. Det är så jävla bra. Haha. Joey var innan. Jag garvade fan häcken av mig. Försöker hitta klipp på internet någonstans men hittar inte.. buhu.. Just det avsnittet var så jäävla kul. haha. Jaja, jag länkar om jag hittar avsnittet.

Haha. Alltså Rebecka hittade snyggaste dräkten idag på buttericks.se. Shit vad vi skrattade åt denhär.


hahahahahahah alltså!!!
1. Dräkten, "haest"
2. HUR FAN STÅR HON? HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Hoho!

Jag såg på min analytics att jag har läsare i norge, hihi. lite häftigt eftersom jag är 25% norsk ;) Hoppas du stannar kvar, hoho!

Wellwell, Annars då, vad gör ni? Jag sitter och fixar lite med designen till en hemsida ^^ Det går så bra så. Chrille är inte här idag. hmh. Vem ska jag nu spela med? Rebecka iofs! haha. Fast hon har blitt så seriös på senaste tiden, vet inte vad som har flugit i henne ;)


Hallo!

Godmorgon!
Dålig uppdatering igår, sorry. Men jag hade inte riktigt tid kändes det som.

Dagen började med att jag var på praktik. Min lärare tittade förbi en snabbis. Efter praktiken åkte jag direkt till mammas jobb där jag skulle hjälpa till med lite saker. Dom hade invigning av deras kontor så det kom massa gäster. Ganska mycket spring fram och tillbaka. Men det gick så bra så.

Idag är det torsdag och efter praktiken ska jag åka och handla lite grejer med mamma. Förbereda lite inför imorgon liks. hihi.

Haha, jag sitter och kollar på vakna med the voice. Jag tycker deras straff på störst bäst och vackrast är skitbra. "Ställa samma fråga 3 gånger till en gäst" hahahah. Det låter som något jag och mina vänner skulle kunna komma på. hihi.

hörs senare!

system of a down - lonely day

And if you go,
I wanna go with you
And if you die,
I wanna die with you.
Take your hand and walk away



jag lyssnade lite på system vilket fick mig till att tänka lite på min pöjk :)

Hallo!

Snart ska Chrille gå. Så då blir det bara jag, smeckie och den nya praktikanten, Alexander, kvar. (och alla andra men dom räknas inte, hihi). Chrille hälsar att han är naturell i armhålan. haha. Han glömde ta på sig deo imorse så han gjorde det nyss. haha.

Haha, imorgon ska jag och Sebastian hjälpa mamma på hennes jobb. Vi ska servera hennes kunder, haha. Det blir... intressant. Undra hur det ska gå. haha. Aja. Det kan ju inte gå sämre än uselt så det blir nog bra.

Rebecka påstår förövrigt att vi har hjärntvättat henne. Nu förtiden är det inte bara jag och Chrille som säger att hon är gammal. Nu har hon tillochmed börjat erkänna det SJÄLV! haha. (in your face rebus!!)

Jag längtar tills på fredag. Då ska vi fira mig förtusan! Jag och mina vänner sattsäga. Det blir 10kamp och lite sånt smått och gott! haha. yeey.
Och på lördag kommer släkten.... Då ska vi fira mig, igen. Massa party..
Och på söndag ska jag och baby på bio. Haha, han skickade sms till mig tidigare och skrev: "får man bjuda damen på bio på söndag?" Och jag tänkte bara: "Jaha, undra varför? Han kanske bara vill vara lite extra söt".. NU kom jag på att jag fyller år då. Bra Sara, Duktigt! haha.

morsning!

Godmorgon Godmorgon!
Nu har vi kommit fram till praktiken. Shit vad trött jag var imorse, låg och hostade halva natten så sådär jättemycket sömn blev det ju inte. Menmen..

Igårkväll var jag och Sebastian uppe hos mamma och hjälpte henne med tvbänken osv. Det gick så bra så, fast allt blev inte klart så vi ska dit idag igen och fixa lite. Skulle ju vara bra om det kunde bli klart tills på fredag så vi har någon musik osv liks.

Imorgon kommer min och Chrilles lärare,
Jakob, hit och hälsar på. Han vill kolla lite så vi har det bra, vad vi gör osv. Det blir trevligt.


hej på nissu :)

Aja, nu ska vi börja jobba! Ciao

hah.

haha, alltså jag skäms fan lite över mig själv. Jag har blivit en riktig bloggläsare! Jag läser typ alla bloggar nu för tiden känns det som.. Fast egentligen är det mest när jag har tråkigt. Kollade nyss in fjortisbloggaren som Emelie skrev om förut. åh alltså. Jag blir så ledsen när folk ser ut som hon gör och är helt bombsäkra på att andra människor älskar dom. That's so sad alltså. Jag tror hon heter Desirée eller något? wellwell.. Hon växer väl också upp någon dag :)
En annan sak jag tycker är rätt pinsamt är han gaybloggskillen, Amir. hahah.. Blir du en stor bloggare så kan du räkna med att få ett mail eller liknande av Amir så han kan bli din vän!

Aja, nog om det. Nu kollar jag på 2 and a half men. Det programet är förjävla bäst alltså. Det och How i met your mother. FOCK YE! haha.

"När jag blir stor ska jag döpa mitt barn till fuck you"

Pussigullet

Goddagens!

Nu sitter jag hemma hos farsan och har precis käkat. Blev inge besök hos tanten idag.. Aja, får bli en annangång ^^

hahah, alltså jag och Chrille är bäst på att retas med Helle och Rebecka på praktiken. Rebecka är typ... några år äldre än oss (inte många, men typ 4?) och vi skojar alltid med henne och säger att hon är gammal. Tillexempel:
- Rebecka tog studenten när vi var 4 år.
- Rebecka föddes ca 400år f.k
- Rebecka var Jesus homegirl.


Bli inte ledsen nu smecka, vi lovar att ta hand om dig när du blir en senil gammal tant. (Imorgon) hihihih..

Jag ska nog gå på promenad ikväll. Det är så mysigt. Sebastian får bannemig följa med mig.

Jag längtar tills på fredag, hihi.

Puss

Hejhopp!

Jag och Chrille har varit duktiga idag och gjort klart en "skiss" till hemsidan vi ska fixa. brabra. Sen har vi ätit lunch, Chicken teriyaki (eller hur det nu stavas). Det var gott. Jag och Chrille är bäst på att käka med pinnar ;)

Nu väntar vi på snabb-rebecka. Vi ska lira lite alfapet, wuhu.

Efter praktiken idag så ska jag och mamma iväg till en tant som fyller 90år, det blir kul. hihi.

Aja, tudelu.

Hejhallo!

Nu har vi precis kommit hem. Vi har varit på mediamarkt (x2), netonnet (x2), onoff, plantagen och telenor. Phew.. Skönt att komma hem. Hah, jag och mamma hade jättekul idag när vi åkte runt till alla ställen. Speciellt när vi skulle från mediamarkt till netonnet. Ingen av oss hittar särskilt bra där borta i barkaby så vi chansade hejvillt. Efter ett tag började jag känna igen mig lite så då sa jag till mamma:
- Jag känner inom mig att vi måste åka ditåt *pekar*!
För att åka dit var vi tvugna att åka igenom en jobbig korsning, bilarna kom från höger och vänster, så mamma blev lite stressad, lite stressad blir mycket stressad. Efter en litenstund blir det en liiitenliten lucka. Mamma satsar, gasar och kör HELT FEL. hahahahah, medans vi åker så märker hon att det är fel och utbrister "men hit skulle vi ju inte".. Jag skrattade så jag fick magont. Min mamma är så söt.

Wellwell, that's it for now. Ciao!

Morsning!

Idag var jag och Sebastian uppe tidigt minsann! Vaknade runt 8 typ. Låg kvar i sängen ett tag och myste sen gick vi upp och åt frukost :)

Idag ska jag och mamma åka och kolla på ny dvd och lite andra bra-och-ha grejer. Det blir trevligt! :)

Igår var jag och Sebastian och hälsade på hans kusin Kim och hennes pojkvän Tobias i deras lägenhet. Den var jättemysig! Dom har jättemånga husdjur också, hihi. Det är kul. typ, 2 marsvin, 1 hamster och 2 fåglar.. Så det är lite som ett zoo där ;)

Jaja, nu måste jag åka! Puss på er!

smaskens!

Vet ni vad jag gör nu? Äter philadelphiaglass och dricker banan/björnbärssmoothie! Det är så gott! Min mamma är bäst på att göra phillyglass alltså, jag lovar! Ni har inte ätit en god sån förrens ni ätit min mammas!


Jag är lite irriterad för tillfället. Blir så trött på saker och ting alltså. Ush och fan! Pallar inte förklara vad jag menar, det är inget ni behöver veta om man säger så. Men aja.

på återseende kära vänner!


Godmorgon! ...eller?

Allt bra?
Här sitter jag, glad men nästan helt utan röst. Det är förjävligt alltså, men vad ska man göra?

Igårkväll var vi hos Rebecka. Det var så trevligt så. haha ja, mer om det hade jag inte att säga! haha.

Jag läste lite på en nyhetssida nyss, typ nyheter24 (eller vad den nu hette?)  angående dethär med Blondinbella och Katrin Zytomierska. Shit vilken stor grej det har blitt. Jag trodde inte det var något direkt seriöst först, men det verkar det ju absolut vara. Att man kan bry sig så mycket om någon annans liv såsom Katrin gör tycker jag nästan är lite.. läskigt? haha, snacka om att lägga sig i. Människor alltså..
I vilket fall som helst, tror ni att blondinbella har varit otrogen?

haha, jag tycker det är så kul.
Jag har liks aldrig varit den som är den som bryr sig direkt mycket om andra människor (som jag inte känner), men dethär tycker jag bannemig är lite spännande!

Jaja, över till något annat. Idag blir det middag hos Sebastians farmor och farfar. Det blir trevligt. Deras hund, Smilla, är såå söt! (to die for!)

Jaja, pusset

Godmorgon!

Nu sitter vi på prallen, som vanligt :) Jag och Chrille har precis varit och köpt lunch. PANNKAKOOOR!!! mums! Jag har varit sugen på det sen typ .. jag vet inte, några dagar :)

Haha! Vet ni vet ni??!! Vi brukar spela lite alfapet ibland jag, chrille och rebecka. Jag förlorar alltid, verkligen alltid! Men idag när vi spelade blev det ändring på det hela. Se själva:



Vilket resulterade i:



haha, shit vad nöjd jag blev!!! Helt PAFF!!

Annars då?
Ikväll vet jag inte vad som händer, som vanligt. Sebbe ska på fest hos en tjejkompis, Nicco ska till sin pappa och Emelie ska på skiva. Jag försökte få Chrille till att hitta på något men han lät inte så intresserad, haha. Aja, något händer väl alltid :)

puss.

Goddagens!

Tjenixen!
Sitter på prallen. Har egentligen inget värt att skriva så egentligen bör jag inte skriva. haha. men vafan.
Igår var jag och Sebbe ute på promenad, det var skönen.

vi var lite söta också! höhö.

Aja, pussigullet

hmh..

Alltså jag fattar inte dethär med bloggvärlden. Alla ska bråka heeela tiden. Uppmärksamhet? Jatack. Undra om jag också ska bli en "hater", haha. Börja klaga på alla bloggar. För jag menar, egentlgen. De som vill bråka osv letar ju bara upp de stora bloggarna och hackar på dom. Om jag skulle sitta här och skriva massa skit om tex Katrin Zytomierska skulle det vara som en fis i rymden. Knappast att hon ens skulle ödsla ett andetag på det jag skriver EFTERSOM min blogg inte är stor alls. Uppmärksamhet ännu en gång? Jatack.

Och vem går man på om man vill ha uppmärksamhet i bloggvärlden? Självklart, vår allas Blondinbella. Jag förstår egentligen inte vad alla verkar ha emot henne? Avundsjuka gott folk skulle jag vilja säga. Hur många gånger har man inte hört "Jag hatar blondinbella" ? Och nej, jag säger inte att jag inte sagt så. Men jag är isåfall mer avundsjuk på att hon har lyckats så bra som hon faktiskt har gjort. Jag menar, hur många 18åringar har sveriges största blogg samt 2 (eller är det 1?) företag som det går bra för?

Jag ser på det såhär
1. Bloggen blir stor för att den är bra och man skriver intressanta saker, har ett intressant liv osv. Man har åsikter men man HATAR inte.

2. Bloggen blir stor för att man går på andra bloggare som folk vill läsa om, "snackar skit" om dom osv. Klart att det är kul att få höra att även de stora människorna gör fel osv.

Annars tycker jag mest det är töntigt att försöka klanka ner på människor så mycket som möjligt. Ush!

Mornmorn!

Nu sitter jag här på praktiken, igen. Vi har precis spelat lite för att komma igång. haha. As always liks ^^. Idag blir det en kort dag för mig och Chrille. Vi ska nemligen till skolan för att hämta våra studentmössor, wiie. höhö. Blir kul.. Fast jag vill inte ha någon egentligen, haha. Fyfan vad ful man kommer vara :D menmen, det ingår väl antar jag? haha.

När vi kom till praktiken imorse var det LÅST! wtf? Så jag, Chrille och 2 till gick till 7 eleven och satt oss ett tag. Sen när vi gick tillbaka var det öppet. brabra liks. Aja..


Såhär sur blir jag på Chrille när han inte vill spela och ha kul med mig, haha.

Annars då? jofan, förutom att jag fortfarande har ont i halsen så funkar det väl. Fast jag har börjat hosta och grejer nu. Det suger. wellwell.. Det går väl över snart :)

åh!!

Man blir bra trött ibland alltså! jag som tänkte slänga upp lite bilder från moster osv, men vet ni? typ ALLA bilder är helt borta. WTF?! jag hatar tekniken! bajs på allt. Mobiler, kameror, datorer och mp3er. Allt är bajs! 
Dethär är bilderna som fanns kvar iallafall:



hihi, kolla kolla kolla så skönt jag hade det i solen innan vi åkte till moster. Sitter och njuter av min banan/björnbärs smoothie. Mums!  Jag hjärta björnbär liks.. ^^


Aja, nu ska jag nog göra mig redo för sängen. pussen

Hmh..

Jag har tydligen vunnit en tävling på bloggdesign.nu så jag kommer få en ny design. wuhu. Coolt va? :D jag som är sämst på designer liks ^^

aja det var allt! Nu börjar sex and the city på 3an. Tjingeling!

bad update.

Sorry för dålig uppdatering, men min dator var lite cp igår och pallade inte riktigt trycket.
Idag blir det ingen praktik för min del. Är jättetjock i halsen. Det gör så ont när jag sväljer :( Jag vill inte vill inte vill inte att det ska vara mina halsmandlar som spökar igen.. De som känner mig vet att jag har haft jättemycket probs med dom.

Bilderna från moster är hos morsan, glömde slänga in dom på datan igår innan vi åkte till Sebastian. Mene ja, jag ska väl hem sen någongång så då slänger jag in några.. ^^

Jaja, nu tänker jag lägga mig i sängen och inte röra en fena! Ska läsa en bok som heter "såld" också. Den handlar om en 11årig tjej i kina som blir såld som slav typ. Verkar ganska bra. Aja..



puss&kram.

Hallo!

Nu har vi precis kommit hem från Ludvika. Det var så trevligt så där. Kul att träffa släkten iallafall, hihi :)

Min moster och hennes man har världens största katter, haha. okej kanske inte riktigt, men stora är dom! 2 lejon! Och den ena, Wille, pratar hela tiden! haha han är bra söt han. Han ville minsann mysa med mig och Sebbe hela tiden :)

Jaja, jag har inte direkt något att skriva just nu. ingen ork. Ska slinga mitt hår snart :).

Jag tog lite kort där borta, lägger upp dom lite senare. Puss


Hallo!

Idag är det typ jääättefint väder ute. Hoppas ni alla är ute och myser :) Jag själv ska snart sätta mig på balkongen och kanske läsa en bok. Hmh, nu skulle boken jag ska få låna av emelie sitta bra. Synd bara att jag inte har den här, hha.

Igårkväll var vi hos kicki och hade det kul. Var roligt att träffa mina söta mediamänniskor igen, var ett tag sist. Speciellt Frida, henne har jag inte träffat på jättelänge!

Annars idag då? Ont i huvudet.. haha. Stjärna igår, efterbliven idag. Menmen. Vet inte vad jag ska göra ikväll. Ta det lugnt. Mamma ska bju på nå gott till middag hoppas jag.

Imorgon åker vi förövrigt till Ludvika. Det blir trevligt att träffa släkten. Mosters man fyller ju år så det blir till att fira honom. Träffar ju inte släkten på mammas sida så ofta eftersom dom bor så långt bort. Lite lättare med pappas släkt, nästan hela ligan bor ju i Stockholmsområdet :)

Wellwell, nu blire solen! Heipa!

Mornmorn!

Igårkväll klippte jag av sebbes hår, ihih. Eller ja, klippte och klippte. Pappa har någon konstig rakapparat typ. :)
Det blev så fint så :)

Det var helt sjukt inatt. Först vaknade jag av att det smällde jättemycket utanför. Jag trodde typ att någon sköt på någon annan, haha. Jag blev fan skiträdd när det lät. Sen hörde jag att det var raketer/smällare som lät. haha.
Sen somnade jag om. Efter ett tag vaknade jag igen av att jag hade helt brutalt ont i knät. Så fort täcket rörde sig på knät ville jag dö. Så jag tog bort täcket och kollade om det syntes något utanpå och vad tror ni sitter fast i mitt knä? EN TAGG!?? wtf! Var kom den ifrån liks?! Jag drog ut den, vilket gjorde ont som fan och sen somnade jag om. haha.

Aja, idag blir det till att åka till farmor för lite påskmiddag. Sen blir det hem och sen till Kicki. :)

Hörs sen. Puss

hahahah...



jag var en true hottie i 6an, hahah...

Godmorgon!

Hejsan hoppsan. allt bra?
Jag är lite trött och sliten sen igår, haha. Menmen. Christer och Chrille är riktiga kärringar, haha. Dom spydde igår ;)

Idag ska jag sebbe och robin åka till någon moppeaffär för att göra något.. Sen blir det hem och vila. höhö.

Hittade domhär på datan igår, dom är så bra. haha. Den första är favoriten! Den är GRYM! haha! :)




tudliu

hejhej

godkväll kära vänner. Allt bra?

Jag sitter hos Christer med mina kära vänner och dricker lite vin. Det är nice ska ni veta höhö :)

Vi spelade fuck the dealer och jag förlorade något så brutalt. Chrille var först, sen var det min tur och jag tog resten. haha :) wellwell..

Aja, nu ska vi göra något annat, höhö. Puss och kram!

Mornmorn!

Godmorgon kära ni! Allt bra?
Jag är supertrött. Känns inte som att jag sovit ett dugg inatt. Fast det har jag.. nog. Haha :)
Idag är vädret inte kul. Jag höll på att frysa ihjäl imorse när jag gick från stationen till praktiken. brr....

Idag är det onsdag, äntligen. Åh vad skönt att känna ikväll att man inte måste ställa klockan och gå upp tidigt. wuhu.
Imorgon kommer mamma hem från... ja, där hon har varit (minns inte vad det heter, haha). Det blir nice :) Som den partypingla hon är ska hon på kalas redan samma kväll! Haha :)

Juste! Jag ska få låna Chrilles mobil till jag får en ny egen. yeey.. Det är gulligull. Den är väl kanske inte mer hightech än den jag har nu, men ja. Min lur jag har för tillfället har typ 4min i batteritid. Vilket suger. Så allt är nog bättre, haha :)

aja, nu ska jag göra annat. Puss




..

En nyduschad trött Sara var det här. Jag är sjukt trött och seg. Sen har jag helt grymt ont i magen. Kunde inte äta någon middag för att jag har så ont. Vet inte vad som är fel. Sjukt jobbigt är det iallafall :(

Iallafall. Vi var och tränade så duktigt idag.  Det var skönt. :)

Imorgon ska jag hänga med Nissu. Hon skickade sms till mig nyss och skrev: "Imorgon gör vi något!" Så det är väl bara att lyda, hihi. :)

Aja, nu vill jag bara sova och sova lite mer. Puss

Hmh..

Jag har bestämt mig för att träna idag iallafall, även fast jag har ont i halsen. Jag och Sebastian har skapat en pakt om att träna MYCKET! Han vill bli biffen och jag vill bli smalen, haha! Jag skulle vilja prova någon diet också egentligen. För att se hur det går liks.. Någon som har någon bra på lager? Inget typ: "Du får absolut inte äta något, inte dricka vatten heller" Jagmenar, comeon. Man mår ju fan inte bra om man inte äter. Och inte GI, det lessnar man på. Eller alltså jaa.. Jag vetinte riktigt. Jag skulle egentligen vilja prova någon som är rätt extrem i typ en vecka för att se. meeen ja.. Jag vet inte. höhö.

Åh, jag får kanske sluta snart. SKÖNT!

Aja, hörs senare! Pussinull!

Godmorgon!

Nu har jag, Chrille och Rebecka tagit några rundor på robinsonspelet på blip, höhö. Så nu är vi laddade!
Idag blir en helt vanlig dag. Inget speciellt som händer tror jag? Jag hade planerat att träna idag. Men jag låg och hostade som en galning inatt och har jätteont i halsen. buhu.. Jag vill inte bli sjuk :(

Jag och Chrille sitter och funderar lite på vad vi ska äta till lunch idag. Några förslag?

Jag känner att jag måste få igång min kamera så jag kan fota lite, har mest kommit upp gamla bilder på bloggen nu eftersom jag varken har någon digitalkamera eller mobilkamera, haha. Aja.. :) Det kommer!

Var det någon som såg ballar av stål igår? Jag såg bara slutet. Soneby citysport och hon dendär tjejen som raggar på pojkvänner. Jag tycker att hon var kul. Haha. Egentligen, hur skulle man reagera om någon kom fram och gjorde så på ens egen pojkvän? Haha. Man skulle nog bli rätt chockad. Jag tror dock inte att jag skulle hälla vatten på henne som dendär tjejen gjorde.. Eller ja, det beror väl på situation osv. ;)



jag i somras.

Tudilu!

måndagkväll.

Jag och Sebastian har nyss ätit värsta middagen. Pastasallad med kyckling, keso och ägg. Mums :) Baski blev så mätt att han somnade i soffan. :) Han säger att han måste sova lite nu så han kan vara vaken när Ballar av stål börjar. haha. Duktig kille ^^

Annars då? Jag är jääävligt trött. skulle vara helt ok att sova nu faktiskt. Ska nog börja plocka undan allt och gå och lägga mig i sängen. Sebastian kan ju faktiskt sitta där och kolla på ballarna (höhö)

Imorgon är det tisdag, vilket innebär att dagen efter det är det onsdag och dagen efter det är det torsdag  = LEDIGT!!! så satans skönt faktiskt!

Aja, nu är jag trött och vill sova. Nattinatti.

Trallala

Nu sitter vi och har jättekul på praktiken.. inte.. Det är lite segt men vafan. Man har väl varit med om värre :) Faaast jag hatade livet imorse när ringklockan ringde. Tänkte på hur skönt alla andra har det som ligger hemma och sover. skit alltså! Men på torsdag, fredag och måndag är vi lediga iallafall så det är värt!

Chrille håller på och pular med ett tal han ska hålla ikväll.. Hoppas han gör bort sig, hihiih :)

Jag skulle vilja åka utomlands faktiskt. Typ dra till Thailand som putte och ligan gjorde i några månader. fyfan vad skönt det skulle vara.. Typ efter sommarn någongång, när det börjar bli lite kallare i Sverige. Så stannar man där borta över vintern och så kommer man hem lagom till våren någongång. Låter inte det bra? Eventuellt kanske dra efter julafton/nyår och komma hem när det är varmt.
Vem är med mig? Jag räknar redan med dig Nissu!


hejhej

Hallo, allt bra?
Nu sitter vi hemma hos Sebastian, har precis ätit god flygande jakob :) höhö.

Hmh.. ikväll ska vi kolla på wipeout och sanningens ögonblick..

Jag skär mig lite förövrigt, alla har ju lov imorgon men inte vi i media. buhu :( Aja, bajs på det.

Nu vill sebbe ha datan, (han är arg på mig, haha).. Puss och kram!

kärlek


jag älskar dig min pojke :)

Godmorgon!

Och så var det söndag, igen.. suck..

Igår hängde jag, Nissu och Chrille hos mig och kollade på film. IGOR såklart :) höhö!
Sen vinglade en jättenykter Sebastian hit runt halv 3 tiden.. haha. Han satt på toan med huvudet i handfatet och sov några gånger. :)

Idag ska jag, pappa och sebastian handla mat typ, haha ^^ Pappa ska iväg några dagar denna vecka så då måste jag ju ha lite mat :)

Annars då? Jofan, börjar känna mig lite smått förkyld faktiskt. Är täppt i snoken på heltid. Lite tråkigt..

På tors, fre och måndag är jag och Chrille lediga från praktiken. Alla förutom mediabarnen har ju påsklov den kommande veckan. Vi i media får inget påsklov eftersom vi praktiserar. buhu..

Aja, nu måste jag äta frukost. På återseende!


Godmorgon!

Hallåhallå, allt bra?
Med mig är det bra, lite trött bara :)

Jag satt och kollade igenom lite gamla mobilbilder igår. fyyy vad jag saknar min pluttemobil :( buuhu..
DEN SOM TOG HAN FÖRTJÄNAR ATT DÖ EN PLÅGSAM DÖD!!!!! 




buuhu.. :(

Aja, vad ska ni göra idag då? Vi ska ju till sebbans land under dagen iallafall ^^

Nu vill jag äta frukost!!
puss och kram

snark..

Jag är sååå trött. höhö.. Vill bara hem och sova just nu.. (:

Om ett tag ska jag och Chrille gå. Blir skönt att sluta lite tidigare.. Även fast vi ska till skolan.. wellwell..

När jag gäspar får jag kväljningar, hahah.. faail..

Jag, Chrille och Rebecka har haft robinson turnering, höhö. Jag förlorar typ hela tiden.. Det suger. :)

Haha, vi gick och käkade lunch lite tidigare än vanligt idag, jag, chrille och rebecka.. Sen när vi kom tillbaka så hade alla andra på kontoret gått och låst dörren! Så där stog vi, tre stackare, utelåsta och bortglömda.. haha, så illa var det kanske inte, men utelåsta var vi. Efter en liten stund kom iallafall Zoran och öppnade. :)


Tudiluu..

Mornmorn!

Idag är det äntligen fredag.. ooh så skönt :) Jag och Chrille ska gå tidigare från praktiken idag, vi måste till skolan för att lämna in lite papper. hoho jaja. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vad händer?

Sebbe och Oscar ska kolla vandrarhem till metaltown. Hoppas det blir något bra. Känner jag dom rätt kommer vi väl bo i något slitet hak någonstans, haha ;)

Förövrigt, haha. Igår satt jag och Chrille och spelade "robinson-spelet" på blip, utan ljud och allt för att ingen ska märka. Så helt plötsligt säger Rebecka: gör ni eld?
Chrille: haha, hur visste du det?
Rebecka: amen assååååå...

hahahah, hon vart lite busted och kul var det :)

Aja, nu ska vi pilla lite, tjingeling!

åååååååååh.

Jag satt och kollade runt lite nyss, hamnade på Senses Fails hemsida. Varför kommer dom aldrig till sverige? :( Jag blir ledsen på riktigt! Jag har velat det sen jag började lyssna på dom! Typ 03.. Sen ville jag det ännu mer när jag började ÄLSKA dom! Det var väl.. 05? ååååååååh.. :(

Mina favvorlåtar med sensan är nog:
187
Tie her down
Bloody romance
Save yourself
The irony of dying on your birthday

The ground folds (både akustisk och "normal", haha)
All the best cowboys have daddy issues
Bite to break skin




System of a down kan också få komma hit. jatack. jatack. Dom kan börja lira med varann igen och komma till sverige. Inte mig emot alls.
Deras lyrics måste vara dom bästa? haha.

Mina favvolåtar med system är nog:
Radio/video
I-E-A-I-A-I-O
Kill rock n' roll
Hypnotize
Aerials
Atwa
Violent pornogaphy
Lost in hollywood




Ni får i uppgift att lyssna på minst EN låt per band! Ska ni vara bäst ska ni självklart lyssna på alla :) Sen måste ni självklart berätta vilka/vilken ni lyssnade på, och vad ni tyckte hihi :) (jag räknar med att mina vänner gör det. annars är det döden, hihi)

Ps. Pappa, jag vet att du läser min blogg. du bör också göra dethär för att visa stöd till din dotter. Puss Ds.

Hoho!

Nu sitter vi här på kontoret, har precis haft glassfest, haha. Jag, Chrille, Rickard och Rebecka blev så sugna på glass så vi gick över till coop och köpte lite.. Det var mumsigt :)

Annars idag har jag väl inte gjort så mycket, suttit här och pillat lite på designen till en hemsida. :)

Skönt med fredag imorgon, är det något kul som händer då? höhö..

På lördag åker ju jag och sebbe till deras land för att hämta Sebbes bil. Hans ANDRA älskling, höh :) Om han får tänka själv så är väl den hans FÖRSTA älskling, men det tycker inte jag, haha. :)

Sen måste jag bara säga att Nissu är bäst, haha. Hon åt själv i matsalen igår, och idag åkte hon till stan själv, hahahah :D hjärta på henne alltså!

Puss och Kram!

dänkte en danke...

tänkte bara berätta för er att jag är fett känd!

KLICKA HÄR

hallo

Nu sitter man här vid datan och väntar på mat. Jag är hungrig...
För ett tag sen var jag, mamma och sebastian i centrum, jag kollade lite efter studentklänning på MQ. Där finns flera söta faktiskt. :) Men jag köpte ingen än.. Känns lite tidigt? Fast egentligen skulle man köpa en typ nu, annars kommer det säkert aldrig bli av, haha. aja..

Hmh.. Går det inge bra på tv ikväll?

Det är första april idag, någon som lurats något?
Jag har lurats jättemycket!
Jag och Chrille sa upp oss från praktiken Hela tiden. Helena tröttnade efter ett tag och sa bara: "Gör det ni...." haha :)
Sen försökte jag lura Nissu att hon var död.
Sen var Sebastian så söt och skrev sms till mig och skrev  "idag har vi varit tillsammans i jättemånga månader" (det är vår månadsdag den 1:a). Då svarade jag bara: "jag gör slut" hihi :)
Sen sa jag till mamma att jag är med barn. Haha, hennes ögon höll på att flyga ur ansiktet på henne när jag sa det!

Jag måste komma på något mer jag kan lura mamma med. Hon är så lättlurad :)



Mitt lilla hjärta :)

hoho!

Hej hallo, allt bra?
Jag sitter på praktiken och designar en hemsida. huhu. Det kulkul.

Nu ska vi spela lite yatzy, i smyg, hihi. byebye

RSS 2.0