Tisdag.

Hallå!
Idag har varit en fartfylld dag. Kom hem från jobbet runt 7, snackade lite med mamma, gick och la mig. Sov i ca 1-2 timmar. Sen åkte jag till centrum där jag mötte Nicco. Gick runt där huuur länge som helst och försökte hitta något att ha på sig i helgen (halloween). Låt mig säg såhär, när vi gick in på lindex för 4e gången var det inte så kul längre.. Mest pinsamt.. 
 
Iallafall, vid 2 gick vi till ungdomsmottagningen för att hämta nya p-piller (anledningen till att jag åkte till centrum överhuvudtaget egentligen). Sen glömde vi självklart att hämta ut dom. Meeen vi åkte tillbaka och gjorde det, haha. Vi äger.  

Nu har jag sovit en sisådär 3 och en halv timme och nu ska jag åka och jobba.. Kommer bli en skön natt... puss och kram.

04:44

Godnatt.


Brun utan sol.

Nu sitter jag här igen, vaken och ensam. Sebbe ligger bröve och sover. Typiskt.. Jag har suttit och kollat på olika hemsidor med smink, kläder osv.. Sen kom jag på en sak. Jag använder ju brun utan sol väldigt ofta. Så jag tänkte att jag kan tipsa er om vilka jag tycker fungerar bra. :)



1, Sublime Bronze, Loreal.
Konsistens: Fet kräm, inte rinning.
Färg på kräm: Brun guldig.
Doft: Luktar ganska illa men efter ett tag tonas det ner
Pris: ca 79:- (på rusta)
Övrigt: Klä inte på dig direkt efter, krämen färgar av sig tills den torkat in ordentligt. De dagar jag vill vara extra fräsch och brun (tillexempel till fest) smörjer jag in mig 2 gånger.


2, Dior Bronze, Dior.
Konsistens: Inte jättefet, rinner lite.
Färg på kräm: Brun guldig.
Doft: Luktar inte lika äckligt som många andra brun utan sol produkter.
Pris: ca 260:- (KICKS)
Övrigt: Glider lätt in i huden och lämnar ett fint solkysst resultat. Den är glittrig så passar bra till fest.

3. Self Tanning Lotion.
Konsistens:
Fet kräm
Färg på kräm: Lite rosaaktig.
Doft: Ganska äcklig, ett tag.
Pris: ca 85:- (KICKS)
Övrigt: Den brun utan sol jag använder mest. För oss som vill ha mycket färg efter en smörjning. Och nej, man blir inte rosa för att krämen är lite rosaaktig, när den lägger sig på hyn blir den brun.

4. Summer sensation, Piz Buin.
Konsistens: Spray
Färg på kräm: Ingen alls
Doft: Luktar förvånadsvis gott
Pris: ca 165:- (KICKS)
Övrigt: När jag vill ha en snabbtorkande spray använder jag denna. Den torkar jättefort och ger ett fint jämnt resultat. Dock sprayar jag kanske 2 eller 3 dagar i rad för att få den färg jag önskar.

5. Sun, Lumene.
Konsistens:
Mousse
Färg på kräm: Vit
Doft: Ingen störande direkt
Pris: ca 110:- (KICKS)
Övrigt: Rolig att smörja in medtanke på konsistensen. Torkar fort och eftersom den är färglös färgar den inte av sig på kläder.

Tänk på att skrubba rent kroppen från orenheter och döda hudceller innan du smörjer in dig med brun utan sol.  Vill du att färgen ska sitta lä'ngre så smörj in dig med 3-5 dagars mellanrum. :)


the big bang theory

......är typ bästa programmet ever. haha. Nejmen det är iallafall jävligt kul. höhö.

Är det bara jag som är anti Färjan-Håkan? Det känns fan som det. Mannen har ju lägre IQ än de flesta (ungefär alla) vuxna människor. Fyfan. Han säger så korkade saker att jag sitter hemma i soffan och skäms!
Tillexempel: Reklamen som sänds nu. ".....Kanske skaffar hund eller något. Nej, det kan jag ju inte ioförsig. Jag är ju allergisk... Mot katter ioförsig" Jag blir lika irriterad varje gång reklamen går igång. Typ som när Idol-Rabih sjunger. Man vill varken se eller höra!

Byebye

Hallo.

....Och så var det söndag! Helgerna går så fort. tycker ni inte? Jaja, denna helg har jag iallafall:

Fredag: Kollade på idol. Åh, tusan att Nicklas åkte ut. Jag gillade inte honom nå särskilt innan, eller han var typ "en i mängden". Men i fredags var han jättebra tycker jag! Black hole sun är en svår låt att sjunga, men han lyckades! (dock hade det varit lite coolare om erik hade sjungit den ^^). Jag tycker iallafall att Calle, Erik och Nicklas var bäst! Sen åkte jag och jobbade jag till lördagmorgon.

Lördag: Upp vid klockan 12, åkte till min kära faster Pia med min käre mor för att ha Mary Kay klass. Första gången vi körde en klass så det var jättekul och det gick så bra så. Sen var tanken att jag och Sebbe skulle gå och se Upp! meen tanterna var väldigt pratglada så vi drog över tiden med ett par timmar (haha), så ingen bio blev det. Sen mötte jag Chrille så åkte vi till Christer och spelade tv-spel heeela kvällen, höhö :)

Idag: Vaknade vid halv 4, gick upp, åt frukost, kolla tv sen skjutsade sebbe hem mig till pappa där jag sitter nu och kollar på tv med papi. hoho :)

Jaja, nu ska jag kolla tv. byebye


Godmorgon.

Gick inte upp ur sängen förrens nu. puh.. Ska ju jobba inatt så jag var värd att sova bort hela dagen tyckte jag :)

Snart kommer min käre bror och hämtar mig här hos sebbe. Vi ska hem till far min och käka tacos, höh. Det blir gott.

Det hände sjukaste grejen imorse. Klockan var väl runt 11 tror jag. Ingen var hemma här hos sebbe förutom jag. Jag låg och sov, sen hände det som jag förklarade igår (remember?) , jag vaknade, fast jag drömde. Jag var helt säker på att det var någon som hade gått in i huset. Någon tjuv eller mördare. Det lät i trappen och jag tänkte "Jag måste låsa dörren" (in till sebbes rum alltså) och jag försökte för allt jag var värd. Jag kunde inte ens öppna ögonen. Jag trodde jag hade blivit blind eller något. Jag tänkte att jag kan ju slita upp ögat med handen så kan jag förhoppningsvis se, men icke. Jag orkade inte ens lyfta handen. Det kändes som att någon hade gett mig någon drog som gjorde att jag var halvt förlamad i kroppen, men ändå vid medvetande. Så jag låg där och kämpade och kämpade i evigheter (kändes det som). Sen öppnades mina ögon och jag gjorde en sista ansträngnig för att låsa dörren. Sen somnade jag om som en sten.

Hallo i natten

Hejsanhoppsan. Någon mer än jag som inte sover? Vad kan man hitta på när man har tråkigt på natten egentligen? Någon som har något tips till en nattuggla?

Jaja, jag har iallafall precis laddat upp lite äldre bilder på facebook. yey. Det är så kul att kolla igenom gamla bilder.. Tyvärr så har min dator kraschat x antal gånger så mina äldsta bilder är från 2006 :(.. Meeen det är kul ändå. 2007 var det bästa året någonsin.

Åh, jag vill ha lön nuu. Jag vill shoppa!! (ser mamma dethär kommer hon strypa mig) Haha. Jag och mamma delar en ganska stor garderob och den är full. Min byrå går knappt att stänga. Jag var tvungen att be sebbe ta hem lite kläder för att jag skulle få plats med mina nya jag hade shoppat. suck.. Dethär känns inte bra. Menmen.

Har jag berättat att mamma har skrivit på kontrakt om en ny lägenhet btw? Tror inte jag berättade det. Den ligger iallafall vid station. Det blir nice att flytta. Dock så har dom inte börjat bygga insidan av lägenheterna än såååå inflyttningen är inte förrens om ett år. haha fail.. :)


2006, jag och chrille var Brandy och Herr Morris.


2006, chrille fixade en tjusig frisyr på nicco

burp

Shit vad blogg.se är seeegt. Jävligt opalla faktiskt. Det är väl för att alla människor med bloggar sitter och uppdaterar som fan i hopp om att bli nästa storbloggare. Själv bryr jag mig inte så mycket. Klart det kan vara kul att se att det faktiskt är fler än 5 som läser vad man skriver, men ja. Äsh..

Nu sitter jag här vid datan mätt och belåten. Sebbe sitter nere och pluggar (otippat va?). Måste erkänna att jag är sjukt trött och har sjukt tråkigt.. blööööööööö..

nu tänker jag tyyyyp.. bajsa på mig. hejdå


Hallå!

Tro det eller ej, men jag somnade faktiskt inatt/imorse. Vid klockan 6 typ. Bättre än inget? Sov iallafall till 10 i 8 då Sebbes ringklocka brakade igång. Sen somnade jag om runt 9 - halv 10 och sov till klockan 2 då sebbe kom hem och väckte mig. yeye. Jag är fortfarande jääääääättetrött. puh..

Juste förresten. Jag lämnade in min kamera igår så snart kan jag börja ta massa bilder igen. yeey. Det är så tråkigt att blogga när man inte har några bilder att lägga upp.

Nu är det simpsons så jag tänker lägga mig i sängen och kolla. Stör ej. hoho :)




snaaaaark

Nu ska jag försöka sova.. på riktigt!

Godnatt!


plugg

Ibland önskar jag att jag hade börjat plugga vidare direkt, då hade sebbe och jag kunnat vara tråkiga tillsammans. Just nu har han bara tid för;

  • skolfester
  • skolaktiviteter
  • möten med skolkamrater / QM (?)
  • plugg, plugg, plugg
  • lite andra skolprylar

Jag vill också vara upptagen med massa saker!!

(jaja, lite credd borde han ju få, det verkar rätt jobbigt med tentorna osv. så ja, du är duktig Sebastian)


Onsdagnatt, torsdagmorgon?

Fan vad jag hatar att inte kunna sova alltså. Det är skitjobbigt! Eller.. ja.. Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig, men såhär ser det ut när jag ska sova:
Lägger mig i sängen, kollar på tv/läser i några timmar, somnar, sover ca 1 timme mer eller mindre, sen händer det konstiga. (Dethär kommer låta sjukt, jag kan inte riktigt förklara det heller så ja.. Men jag gör så gott jag kan) Jag vaknar typ, fast jag sover. Eller, det börjar med att jag drömmer någon konstig dröm eller mardröm, fast jag är i medvetande typ, sen får jag någon konstig känsla i kroppen, typ som att jag är orolig och missnöjd, sen tänker jag sjuka tankar för mig själv (som jag inte styr över) Tex: "varför ligger jag och sover fast jag inte sover?" och så öppnar jag ögonen med ett ryck. Sen kan jag inte somna om igen på ett par timmar.
...........jag sa ju att det skulle låta sjukt

Aja. Nu har jag iallafall suttit ett tag och ändrat lite på min design. Inte riktigt klart än, men jag hittar inte vart jag ska ändra det jag vill ändra sååå jag tappade lusten. Det får jag göra när jag orkar :)

Imorgon ska jag förmodligen träffa chrillepille. Det blir roligt. Snacka lite skit och umgås.

ååååååååååå varför går det bara CRAP på tv just nu? Min bok är inte här, sebbe sover, datan suger.. Då brukar jag i vanliga fall vända mig åt tvn, men just nu gör den inte mycket till nytta. Jaja.

 <- missnöjd!

Godnatt.


onsdag

Och så var det onsdag... Skönt för mig att jag är ledig inatt. wuhu.

Annars idag så händer det inte mycket. Sen är det självklart Greys Anatomy ikväll!! Åh, jag hatar att vänta en vecka mellan varje program. haha.

Jag har börjat sakna mina "skolvänner" en hel del nu. Det känns så konstigt att inte träffa alla hela tiden. Hmh.. Återträff? höh..
Nemen jag har iallafall snackat lite med Frida om att ses snart över en fika eller något.. Snacka lite skit liks. :)

Förresten, tror ni inte jag var världens bästa flickvän igår eller? Sebbe skulle till skolan och göra en redovisning. Klockan 8 skulle han vara där, vilket betyder att han måste gå hemifrån 20 över 6 (hans skola ligger en bit härifrån, eh). Så när jag kom hem från jobbet en sisådär 10 i 6 ställde jag mig och gjorde 2mackor och hällde i lite juice i en petflaska så han kunde äta frukost på tåget. hoho. Jag skickade även med en chokladbit till "efterrätt" :)


hoho. Hejdå. :)


musik.

Jag tvivlar på att jag är den enda som gillar akustisk musik så jag tänkte göra en lista på mina favoriter.

Saosin
- Penelope
Saosin - You're not alone (piano version)
Taking back sunday - just like heaven
Fall out boy - I don't care
Saosin - Seven years
Breaking Benjamin - The diary of Jane
Breaking Benjamin - Rain

Där har ni en sjysst lista, hoho. Hope you'll enjoy it ^^





Godmorgon.

Nu har jag vaknat och ätit frukost. Äggröra, mmm.. Jag ska jobba inatt igen. suck.. Nejmen det är faktiskt inte så farligt om man har någon kul att jobba med och jag har ju Anderas och Alexander så det är helt ok. :)

Onsdag och torsdag är jag ledig. yey, skönt. Iofs orkar man inte göra så mycket, eller inte jag iallafall. Det tar som fan på mina krafter att jobba nattt. Jaja, det brukar iofs gå rätt bra ändå. Fast det är ju inte så kul att springa runt och vara trött hela tiden heller.

På fredag ska sebbe vara "bartender" i skolan. Hmh. Det blir nog kul för honom. Jag ska jobba, höh. Sen ihelgen någongång ska vi gå på bio förmodligen. Jag vill se "upp"!! :D'

Jag måste tipsa om en låt. Fall out boy - i don't care acoustic. hoho. hjärta akustisk musik.



sötis-sebbe


måndag.

Idag är det måndag. Jag har tråkigt. Sitter i sebbes säng och kollar på simpsons. Kunde sova enda till 1 idag faktiskt. Vaknar, fått sms av sebbe. Han blir sen hem från skolan idag, som vanligt. Inga nyheter här inte.

Wellwell. Snart kommer bror min och hämtar mig. Ska hem till pappa och äta. Hoppas det blir något gott.

Inatt ska jag jobba. fy tysan. Det är inte roligt, men pengar är det minsann. Och då är det ju värt!

Jaja, nu ska jag ringa och terrorisera basse eeeeheheheh


söndag

tråååååååååååkigt

..

And I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need you
And I hate how much I love you boy
But I just can't let you go
And I hate that I love you so..

RSS 2.0