emostyle


hahahahahaha.
(man måste sett skogsturken innan)

Godmorgon!

Morsning söta ni.
Idag är det lördag, vilket betyder ledighet. Jag och mamma ska åka och kolla på studentskor snart. Yeey. Hoppas jag hittar några.

Nu har jag och Sebastian förövrigt äntligen fått presentkort på MQ för att vi hjälpte till på Mammas jobb för ett tag sen. Så det blir väl en tur in där. Vet att dom har ett par grymt snygga solglasögon som jag spanat på ett tag. Och en grymt snygg väska. Man är väl inte tjej va?

Jaja, nu ropar mamma på mig att vi ska åka. Vi hörs sen :)

haha



Noterbart är Christers -118

ciao eventstore (becciz)

10 i 5. Sista dagen på praktiken för denhär veckan, för all framtid.
Tack för mig och adjöken! :)

(nej becciz, vi kommer inte sakna dig ;)


update;
Becciz skär sig i armarna.
Okejt, vi kommer sakna dig. lite.. pyttelite...


Hejhallo

Jag sitter hos Sebastian just nu. Har precis ätit middag. Sebastians mamma är inte hemma, vilket betyder att Sebastians pappa ska fixa maten, vilket betyder att det blir McDonalds, pizza eller dylikt. Idag blev det Pizza. Det var gott.

Iallafall. Undra vad vi ska hitta på för spännande nu. Gå ut och cykla kanske? Springa ett maraton? Klättra i berg? Nej för vet ni. Vädret SUGER! och mitt knä SUGER! Jag vet att jag tjatar om mitt knä, men jag tror inte ni förstår hur missnöjd jag är med livet just nu. Tänk er att inte få göra någonting, eller ännu värre, att inte KUNNA göra någonting. Där har ni mig. På botten av träsket. haha.

Imorgon ska jag hänga med Emelie iallafall. Det blir chill, förmodligen hos Christer. Undra om lilla chrillepille stjärt ska dit också. Så kan vi mysa och spela fighting spelet! Jag har redan bestämt mig, chri ska med :)

På lördag bär det av till Täby för att fira Mickan
. Det blir skojsigt. Hör och häpna, Jag och Nicco ska vara NYKTRA! We're making history! haha, nej jag skojade bara. Så illa är det inte (att vi gör historia för att vi är nyktra en kväll alltså). Men nyktra ska vi vara. Känns bra eftersom doktorn trots allt tycker att jag ska ta det lugnt med alkoholen. Undra varför? Hon är helt klart en person utan humor. Jag skulle frågat om hon ville se filmen. Då skulle hon helt klart ändrat åsikt. Tror inte ni?


Missnöjd tjej på soffan.

hatdag.

Idag hatar jag livet. Det är pisstråkigt att ligga hemma. Doktorn tyckte att jag skulle vila knät och vara hemma resten av veckan. Det skiter jag i imorgon. Imorgon är det nemligen sista dagen på eventstore, så jag måste dit och säga hejdå till alla ju.
Doktorn sa också att dom inte vet vad det är för fel, och dom kan inte se det just nu heller för att jag har ett fett sår och för att det är svullet. Men jag fick direktnummer utifall att det inte skulle bli bättre.

Och vill ni veta vad jag tänker hela tiden? "Tänk om det inte är bra till studenten.. tänk om mitt sår inte är läkt till studenten".... då kommer jag skära mig i armarna, på riktigt alltså. Då vill jag inte vara med längre.

Jag ska aldrig mer fekka sönder utomhus :(

Onsdag

Onsdag = Tandläkaren vid 9, sen försöker jag få tag på en tid hos doktorn. Måste det vara så krångligt att boka tid på löwet? Jag hatar sånadär telefonsvarare som man ska prata med. Nej, fyfan.
Fast nu ringde jag och frågade pappa. Det var inte så svårt egentligen, haha. Det lät bara svårt med dendär röstmekaninsmen.

Jaja, nu ska jag göra mig iordning för Tandläkaren. Tjingeling!

Så kan det gå.

Jag tänkte berätta lite om i lördags förövrigt. Vi hängde hos Christer och Emelie, hade det jättetrevligt. Det var jag, Chrille, Nicco, Christer och Emelie. Vi drack lite vin och umgicks liks :)
Nicco drog efter ett tag, kvar var vi andra. Sen kom Sebastian och hans kompis Tim. Sebbe blev aprak och dog lite lätt, haha.

Kvällen började lida mot sitt slut och Jag, Chrille, Sebastian och Tim började knalla mot nattbussen, sådär lagomt runda om fötterna och goa :)
Precis innan vi kom fram till busshållsplatsen fick jag och Chrille för oss att vi skulle höja stämningen med lite dans.

Äsh, resten får ni se själva.



Efter detdär satte jag mig på busshållsplatsen och hade så ont att jag nästan spydde. Ni vet denhär känslan av illamående man kan få när man gjort illa sig?

Iallafall så klev vi på bussen och jag kollade hur det såg ut på mitt ben.


Den synen möttes vi av.

Dags att börja dansa nykter? Nejfan, totally worth it!! haha. Nejmen det är lite synd om det skulle visa sig att jag pajat något i knät. Kan ju somsagt knappt gå. Aja, shit happens :)

Mondaymorning.

Godmorgon ni söta.
Idag är det måndag, jag är pigg som en lärka och det ser ut att bli bra väder ute. Otur för mig är att jag knappt kan gå och måste ligga still för att vila mitt ben. :(
Jag ska snart maila Rebecka och säga att hon ska skicka lite arbetsuppgifter till mig. Jag får jobba hemma idag.

Igår var det söndag och jag skrev ingenting. Så kan det gå ibland. Vi gjorde inte så mycket. Kollade film och lite så. Det var lite slitage sen lördags, haha.
 

Frullen i söndags, haha. (Jag gjorde en Rebecka)

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Rätt kul grej förövrigt. Kicki ville ha musik så jag visade en låt som Rebecka visat mig. Jag tycker den är jättedålig. Eller den är liksom så dålig så den blir skön, förstår ni?
Iallafall så sa jag till Kicki att låten suger osv. Först hittade hon den inte, då sa jag "skitsamma, den är ändå dålig". Men hon försökte igen och denna gång hittade hon den. Till svar fick jag något i stil med:
"ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR REBECKA!!!!! JAG HAR LETAT EFTER DENHÄR LÅTEN I VECKOR"
haha, inte riktigt den reaktion jag förväntat mig. Mene ja, Becciz, din paper planes låt är populär!



Just nu :) hihi

suck.

Jag är less. Om ett tag ska jag möta upp Nicco så ska vi gå till McDonalds och möta upp Chrille. Sen knallar vi till Emelie och Christer. Det blir skönt att umgås med kära vänner som kan få en på bättre humör. Blir skönt att tänka på annat.

Jag ska vara rosa idag. Ni andra kan fisa på er själva. Hejdå.


Tjabba!

Nu sitter jag här på Sebastians jobb. Vi meckar bil. vi båda meckar bil. Nejmen han skickade mig och sin bil med bilhiss upp till taket så fick jag ligga där uppe och sova medans han stog under bilen och fingra, haha :)

Annars då? Jofan, trött dock.
Ikväll blir det empan och christer tror jag. Om vi inte skulle till Slixie. Hur som haver tror jag nog att det börjas hos Christa och Empa. :) Det blir kulen. Vi hade ju jävligt kul sist, när vi spelade kort. haha. Jag och Chrille satt mest och skrattade hela tiden :)

Aja, nu ska jag gå och hålla pöjken sällskap. Och mecka bil. Det ska jag. Tjingeling!

Dreamer

Just nu sitter jag och lyssnar på Ozzy osbourne - Dreamer. Den är så fin. :) hihi. Den bör ni lyssna på faktiskt. Och Supertramp - Breakfast in Amerika. Grymma låtar!


Kolla vilket sött armband jag gjorde av, åh jag vet inte vad man ska kalla dom. Men ni vet när man köper en ny tröja tillexempel, då sitter det ju sånadär band i ifall man typ ska hänga upp den på en galge? Ni fattar säkert. :)


Hmh.

Är det bara jag som är less på att läsa andra bloggar (tex Kissie) som i typ varje inlägg skriver något i stil med:
"Jag vet att ni älskar mig", "ni kan inte leva utan mig" osvosvosv? Haha, alltså. Jag skrattar alltid för mig själv när jag läser något sånt. Vilka tror bloggerskorna att dom är egentligen? Jag har inget emot att man kan tycka om sig själv och ha ett bra självförtroende. Men måste man skylta om det på så vis så jävla mycket? Och ja, okej, det är nog roligare att läsa en sån blogg än att läsa en blogg som handlar om en suicider som bara skriver att den vill dö hela tiden. MEN IALLAFALL! När man skriver så i VARJE inlägg så känns det så otroligt påklistrat och oäkta.

Det hade varit en grej om nu domhär bloggerskorna som gör så hade skänkt alla sina pengar till fattiga barn varje månad. Då kan barnen ju inte leva utan dom. Men gör dom det? Nej.

Jag läste nämligen Kissies blogg nyss, ang dendär olyckan hon var med om. Självklart är det en otäck händelse, men den är lika otäck när det handlar om henne som om det skulle handla om per-gunnar i piteå. Först så skriver hon så man blir "berörd" eller vad man nu ska säga. Sen avslutar hon med "Då hade ni aldrig fått mer blogginlägg av mig" ?!!! haha. Alltså det känns inte ens seriöst längre då.

Jag säger bara, Kissie och ni andra bloggerskor/bloggare som är bombsäkra på att alla älskar och inte kan leva utan er, dö inte. Då kommer förmodligen hela jorden gå under.

trallala.

Jag kikade på empans blogg och såg att hon hade gjort ett test på vad man ska välja i EU valet. Nice tänkte jag och prövade.

Såhär blev mitt resultat. Kanske blir till att rösta på piratpartiet då? haha. Jag är så sjukt ointresserad av politik (Tro det eller ej, men jag och blondinbella är inte bästisar). Jag ser faktiskt inte det intressanta i det hela. Ja, jag vet, det gäller min framtid också. Så ni behöver inte gnälla. Jag skiter faktiskt i, jag tycker fortfarande att det är sjukt tråkigt! Gör testet här

Jag och Rebecka spelade iallafall betapet nyss. Det gick skitbra för mig första gången! Jag vann och var jätteduktig. hihi.

Sen tog den mogna sidan av mig över.

Godmorgon!

Nu sitter man här på praktiken. Det är bara jag och Helena här. Chrille och Rebecka är sjuka så det blir väl lunch själv idag, kul grej inte.
Imorse på tåget så märktes det att det var ledigt igår och att det är många som tagit/är lediga idag också. När jag gick på i Väsby såg jag typ en person som satt på tåget. haha.

Jahopp, och idag är det fredag. Vad ska man göra? Jag vill inte bara sitta hemma. hmh. Får väl se. Ioförsig är jag jävligt trött så festa orkar jag nog inte göra. Eller ja, haha. Dyker det upp något kul party bangar jag säkert inte om jag känner mig själv.

Igår skulle jag och Sebastian ta en "pussbild" på min mobil, har ju ingen sån i min nya och det är ju liks en standard ;) Nejmen ja, jag ville ha en sån helt enkelt. Det slutade med att vi började bråka. Jag tyckte att han pussades som ett cp och han tyckte att jag pussades som ett cp. Det blev krig. Han kunde inte vrida huvudet såsom jag ville att han skulle göra!


Visst ser vi kärleksfulla och ömsinta ut? Det är vi inte.

Aja, nu ska jag väl jobba lite.. nejfan, där ljög jag. Tjatiga BecciZ är ju inte här så det finns ingen anledning ;)

Hallo.

Nu sitter jag i sängen med datan. Ska väl krypa ner och lägga mig snart. En annan har ju praktik imorgon. HEHE.

Idag efter middagen knallade jag och Sebastian till Rimi och köpte massa frukt. Vi hittade min smoothiebok och tänkte att vi skulle prova något. Det gick inte bra. Verkligen inte. Men men, tanken var ju god iallafall?

 

Det blev iallafall ananas, mango, litchi, passionsfrukt och lime.

Imorgon efter prallen ska jag hem till Sebastians farmor och farfar och käka lite middag osv. Det blir trevlans det. Efteråt vet jag inte vad som händer faktiskt. Alla jobbar ju typ eller något, och pöjken ska hänga med någon annan. Så ni suger.
Sen på lördag kanske Sebastian skulle på streetrace och det är ju ganska trevligt så jag får väl se om jag hakar. :)

Aja, nu hade jag inte så mycket mer att säga. Jag och Sebastian ska spela robinssonspelet nu, så det så.

Tjenixen.

Allt bra med er?
Med mig är det bara bra. Jävligt trött bara. höhö.

Igår hängde jag, Chrille och Emelie hos Christer. Det var kulen. Först kollade vi på lite desperate housewifes, sen spelade vi "fighting-spelet", sen kort. 500 och poker var grejen. Jag gick all in 2 ggr (eftersom jag var tvungen, kunde typ inte ens vara med på blindsen, haha) men åkte ändå inte ut hoho :)

(I mobilen såg pokermarkerna ut som sushi-bitar, haha!)

Haha, ganska random grej förövrigt. Igår chillade en vattensköldpadda utanför Sebbes farmor och farfar. haha. Så vi var där och kollade på den idag.



Det fick mig att börja tänka på min lilla Caspär. Hon var så söt :)


Sen åkte jag oh Sebastian till Stinsen. Kollade lite i affärer. Försökte hitta studentskor, men icke. Sen fick jag ju 200:- i presentkort på Gina Tricot (av Sebastians mamma och pappa i födelsedagspresent) så vi knallade in där och då hittade jag denhär söta klänningen


Det var så somrig och fin färg tyckte jag, så jag var tvungen.
Jag är rätt stolt över mig själv, jag har slutat att bara använda svart och vitt! Det borde du också lära dig mamma! :)

Jaja, nu ska vi snart ta en promenad. Ciao!

poo


Denhär bilden är så jävla osnygg. Alla lever liks sina egna liv och är osnygga på sina egna sätt. Dock så tror jag att Emelie är den enda som blev någotsånär bra, haha. Och Christer tar nog fan fulpriset.


Denhär bilden är nog bara kaos. Emelie och Christer ser riktigt äckliga ut (speciellt Christer, pedofilvarning?). Chri ser ut som en bebis och jag är inne i min egna värld. Detdär är inte första gången man ser dendär snygga minen på Nicco. Vi är söta iallafall. haha.

I vilket fall somhelst är domhär bilderna bra. Vi är snygga som fan.

hejsan.

Sitta i sängen, kolla på tv och pilla på datan är ganska skönt. Det är man värd efter en dag på praktiken, höhö ;)

Så otroligt skönt att man är ledig på torsdag. Det betyder att man kan hitta på något kul imorgon liks. Vad ska ni göra?
Jag ska nog hänga med Emelie och Chrille. höhö. Dom skulle ju kanske gå ut egentligen, men ser inte ut att bli så? Skönt, höhö. Jag vill nämligen inte gå ut :)

Haha, alltså vänner är verkligen ett av de bästa programmen som går. Dom gamla programmen är så fula. Alla är så unga och Joey och Chandler är så smala. haha. :)

Sen måste jag bara gratulera Kickan till jobbet (jobben?). Kulkul att hon äntligen får något såsom hon kämpat liks :)

Aja, Ciao!

Disney



Rebecka tipsade om ett klipp på youtube.
Helt sjukt kul, och att man inte tänkt på det? haha. När man får se det sådär är det så obvious

Morsning!

Nu har vi spelat lite betapet här på prallen. Jag förlorade inte, fuck yeah.

Alltså jag måste bara säga att Empan är fan snygg. hahahahahah... ahahahahah... dör lite smått på'na.

Långt inlägg dethär, höh. Nu måste vi skriva lite texter.
Ciao

Idolbild 3

Idolbilden denna vecka är på min kära vän Kristin.
Dethär är nog en av de bästa bilderna genom tiderna. SOM jag har skrattat åt den.



Grattis kixie ;)

hoho!

Nu sitter jag och jobbar för fullt med en hemsida. Det går bra faktiskt.
Jag är trött och mätt som tusan. Åt Chicken Teriyaki till lunch, höhö. mumsmums.

Jag och Emelie har förövrigt kommit fram till att killar är bajs, haha. Det är sanningen. Tjejer är iofs också bajs. ALLA är bajs! haha.

Idag ska jag träna hade jag tänkt mig. Fast jag kan typ inte springa, cykla eller något. Har så förbannat ont i mitt knä. Undra vad det kan vara förnågot? Har haft så typ en vecka nu. Känns som att jag borde besköka doktorn snart... Med mitt knä och mitt huvud. Det gör fan ont hela tiden! Alltid ska det vara något..

Nu ska jag slänga in lite bilder från förra veckan tänkte jag, wuhu.


Torsdags-slitage. får väl bju liks.

 
Jag fick blommor av min pojk, och han fick blommor av mig! :)



Linus råtta låg och lurade i Sebastians ficka.


Emelie och Christer taggade i Fredags. (många bilder togs!! ...inte)


Det var lördag och jag, oscar, robin och sebastian var på bilsmeck (robin är ganska gölli om inte annat).


Sen var det söndag och jag och sötpojke spelade kort.


20åringen!



Grattis Emelie på 20års dagen! Wihu.

Godmorgon.

Jag har precis sminkat mig lite, ska snart klä på mig. Jag och mamma ska åka och kolla studentklänning. wiie. Inte för att jag sett så många fina då, men endå.

Såg ni eurovision igår då?  Rätt låt vann tycker jag, eftersom alla ändra SÖG! fyfan. haha, det var verkligen ingen som var bra. Jag hatar folk som verkligen envisas om att sjunga på sina egna språk. (förutom united kingdom). Varför kan dom inte sjunga på engelska? Låten sjunker som fan när man inte fattar något. Då orkar man inte ens lyssna.. Iallafall inte jag :) 


Nu är mamma påväg. Pusshejs

MTV alltså..



Dethär borde inte ens vara lagligt..
MTV måste vara den sämsta kanalen genom tiderna?

Tjaba!

Nu har jag legat på soffan, slappat och kollat på Babe - Den modiga lilla grisen. Det var skönt. Såhär dagen efter är det inte mycket man orkar göra. haha. Jag beundrar min pojke som åkte till stan vid klockan 12, haha.

Jahopp, vad ska man göra idag då? Har hört rykten om att det är Eurovision ikväll, haha. Fan alltså, jag måste vara minst insatt i dendär skiten. Jag har inte hört ett annat bidrag än sveriges, hoho. Grattis till mig. Så jag kan inte direkt säga vem jag tror vinner. Aja, har man inget annat att göra kanske man kollar på det då. Vi får väl se, vi får väl se.

Fan vad skönt att sitta själv vid datan för engångsskull. Nu kan jag lyssna på vilken musik jag vill utan att höra massa gnäll från Sebastian, haha. Vi har verkligen jätteolika musikstilar nuför tiden. Han vill bara lyssna på jättehård musik där dom inte gör annat än skriker. Och dom låtarna som spelas mest i mina högtalare just nu är:
Peter Bjorn and John - young folks
Milow - ayo technology
John Mayor - Free fallin'
Saosin - You are not alone

Dom låtarna är inte hans favoritlåtar, ligger nog inte ens med på hans top 100, hoho. :)

Mors!

Somna runt 06 och vakna halv 11 är en bra grej. haha.
Tack för igår Emelie :)

Där ser ni!

Jag kanske inte har så stora bröst som alla säger iallafall....


bild från expressen

javisst.


jag och Linn (förra låtsassyster) var fan skiten som små.

split

you destroy me every time you little cunt
i never wanted this
gave myself to you to get paid back with lies
everytime i trust you i lose in the end

Hoho

Nu sitter man här på praktiken igen. Pendeltågen var det maaassa strul med idag. Jättemånga var inställda, men jag kom iväg ändå, och i tid till praktiken kom jag också! :) Jag hade sällskap av Jessica idag så det var trevligt. Chrille var sen som vanligt :)

Bion, Che - Gerillaledaren, igår var hyffsat dålig faktiskt. Blev rätt besviken på filmerna. Okejt att 1an var mycket info osv, men ska 2an behöva vara det också? + att 2an började inte ens där 1an slutade så det blev lite konstigt. Menmen. Det var mysigt att gå med pojken iallafall :)


37-38 vs 45,5. haha :)

puss.

Idolbild 2

Jag kom på att jag inte slängt in någon idolbild denna vecka!! Så här kommer den:



Haha, alltså allt med denhär bilden är bra. Oscar ser ut som ett jag vet inte vad och Nissu vill slåss. hahahaha.

bilder.

Min telefon och datorn kommer inte riktigt överrens så jag har inte kunnat slänga in bilder på datan. Fast nu kom jag på att jag kan bluetootha över bilderna, haha. smaaaaart. :)

Här kommer iallafall lite bilder från senaste veckorna, wuhu.


påväg till prallen en morgon.


Nissu och jag innan skiva (lökskivan)


otaggad tandborstning efter lökskivan


Malins hamster, kurt


I stora familjer får man slåss om sin mat!


När Sebastian tog studenten förra året
(bilden är sämst för att jag har tagit kort på ett kort)



Min granne Malin har jättesöta kattbebisar. :)

Hallo.

Nu sitter jag på prallen, jag var först hit idag (förutom Helena) Wuhu! Pluspoäng till mig föffan! Fast nu har Rebecka kommit också :)

Igår efter provet i skolan så åkte vi hem till Emelie och Christer och kollade på film och spelade spel. Det var kulkul vill jag lova trallala.

Idag ska jag och mamma eventuellt åka och kolla på studentklänning, skor och lite sånt. Det blir nice. Dags att börja fixa sånt nu känner jag. höhö.

Aja, nu orkar jag inte skriva mer, haha.

Godmorgon.

Det blev en liten paus i skrivandet igår. Orkade inte riktigt. Jag och Sebastian gick upp vid 10, åt frukost, sen gick vi och la oss igen och vaknade vid 4. Värd dag liksom. På kvällen hängde jag hos nicco. Vi kollade på robinson, butterfly effect och Nina Frisk.
Butterfly Effect har jag sett några gånger tidigare, den är grym. Jag rekomenderar den verkligen. Det som är lite b är att det finns 2 olika slut på filmen, haha. Varför gör man så egentligen? 
Nina Frisk var helt ok hela filmen igenom. Men slutet?!! WTF? haha. Vad hände där liksom? Slutet gjorde så att filmen sjönk som fan. bad ending ≈ bad movie! (jag vet att mitt elikamed-tecken är cp, men det riktiga funkar typ inte)

I fredags var det kul. Det var bara jag och Nicco som förade hos mig, Tessan och Allan hann inte. Men vi träffade dom på perrongen innan vi skulle ta tåget sen så det var kulen.
Skivan höll rum på Viper Room. Luftkonditionering är ju iallafall något dom INTE vet vad det är. fyyyfan. Det luktade svett som fan och alla var jättesvettiga (nicco, haha). När man dansade orkade man typ 2 låtar, sen var man tvungen att gå ut och andas. Musiken var inte sådär jättebra heller. Vad är det med spansk musik som man aldrig hört liks? Och Svennebanan hade dom inte heller, haha! (Ja Emelie, vi frågade efter den igen. haha).

Idag kommer ni nog inte höra av mig så mycket mer förrens ikväll. Jag ska plugga heeela dagen. Har en uppsats som ska in imorgon + prov. Och ja, allting är som vanligt. Man har vetat om det i typ 2 månader och ändå sitter man och pluggar skiten ur sig dagen innan. Att man aldrig lär sig....

Wish me luck. Ciao.

Hejhopp

Nu sitter jag hemma hos mig. Har precis kommit hem från Sebastian där jag åt middag :) Det blev grillad kyckling, pommes och sallad. mums!

Om ett tag kommer Nicco, Alex och Tessan hit. Det ska bli skitkul. Speciellt att Alex och Tessan kommer, dom har jag inte umgåtts med på jääättelänge. (Nissu det är kul att du kommer också ;). Sen när vi har förat lite så drar vi väl oss in mot staden och skivan. Kulkul :)

Jaja, nu ska jag nog fixa mig lite. Får se om jag skriver nå mer ikväll :)

puss.

Hallo.

Jag är jättetrött och har ont i huvudet. Som vanligt känns det som. Aja, ikväll är det feeest. Det blir nice. Bara inte Nicco blir sådär jag-ligger-på-marken-mer-än-jag-står full. :) hihi.

Jag och Chrille löste förövrigt Metros korsord idag. Första gången ever! Fast vi försöker lösa dom varje morgon, haha. :)

Förövrigt pratar jag, Rebecka och Chrille the sims hela tiden, haha. Christer, din lillasyster är min idol.

Undra om jag ska spela något spel nu? hihi.
Så får det bannemig bli! Rebecka, om du läser:
Du har inte sett nååååååånting.


reupdate;
Rebecka läste min blogg, vad tror ni hon kommenterar?
"Vad vill du spela? :D"

Känns som att min kära handledare är lika less på att sitta här just nu som jag ;)

Rebecka

....ville också modella
Här är superfini BeckiZ




XoXo /Modell-BeckiZ


you love us

Vi har precis varit på modelljobb. Här är dom bästa bilderna:



Vi vet att ni är avundsjuka.

XoXo /Modellerna

Godmorgon.

Allt bra en fredag som denna? :)
Med mig är det bra. Huvudvärken är så gott som borta. Jag vet inte riktigt vad felet är. Det kommer och går liks.

Ikväll är det iallafall skiva. Är det du, jag och grabbarna eller Nissu? ;) haha.

Unra vad man ska ha på sig... haha.

Nu har jag lite att fixa. Ciao!

Tjenix.

Jag har verkligen legat i sängen hela dagen idag.. Förutom när jag hämtade frukost imorse då. Men annars så. Jag har kollat på typ alla program på tv, runt 11 tiden är då det är sämst program. Jay Leno på 5an, days of our lives på 3an. Kan det blir värre? haha.

Sen kollade jag på Madagaskar.
Den är så kul, hihi :)

Här är min frulle iallafall, höhö
HN,.
knäckebrö, äggröra, huvudvärkstabletter och vatten. Dagen kan börja! haha :)

Design

Jag lyckades ändra min header. wuhu. Den ser lite cp ut, jag vet. Den är inte riktigt i mitten. Men jag orkar faktiskt inte fixa det just nu. Det får bli någon gång när jag orkar och har tid.

Juste förövrigt, jag vann ju en design förut, remember? Well, dendär tjejen jag haft kontakt med som skulle fixa den åt mig tog liiiiite för lång tid på sig, tycker jag iallafall. Ca en månad? Sen var hon inte sådär jättetrevlig heller så jag bad henne skicka designen åt helvete. Mitt tålamod tog slut. Det tror jag erat också skulle göra om ni diskuterade via mail med en människa som inte riktigt har koll på läget, som skriver fel i varannat mail och sen blir otrevlig när man inte fattar. ush! Så den sidan rekomenderar jag faktiskt inte,. Bloggdesign.nu

Aja, skit vare med det.
Egentligen borde jag kunna ge bort designen till någon annan, den är ju faktiskt min?

Bye

mornmorn.

Idag blir det ingen praktik för mig. Jag har så förbannat ont i huvudet, har haft det sen igår. Mår illa gör jag också :( ush och fy!
Iallafall så lär ni inte höra av mig på ett par timmar, tänkte ta en paus från datan. Känner att den inte är så bra för mitt huvud just nu.

Nu ska jag vila. Ciao!

ye.

Här var då min goda lunch. Jag fick in bilderna tillslut som ni ser. Dock inte i Macdatorn, utan i Sebastians VANLIGA microsoft dator. hah. Mac kanske inte är så bra trots allt? ;) Fast dom datorerna är ju så förbaskat sköna.
 
  

Jag hittade förövrigt en snygg hatt också. Jeans, kan det bli bättre?
(för er som inte vet, jag är INTE ett fan av Jeanstyg. Endast på byxor. INGET mer)

Hoho!

Godkväll kära ni!
Nu har vi precis kommit hem från Sebastians farmor och farfar. Vi blev bjudna på jättegod middag. Kyckling, klyftpotatis och sallad. :)

För er som inte vet det har Sebastians Farmor och Farfar världens sötaste lilla hund. Smilla heter hon och är en Bullterrier :)



Mobilkameran fungerar helt ok endå :)

Jag blir så.....

Förbannad! Haha, aldrig ska saker gå vägen för mig alltså! Jag var tvungen att inviga mig mobilkamera idag så jag tog lite bilder. Tror ni jag får skiten att funka i datan? NE! så var det med det. Jag måste vara den mest otekniska person jag känner. Förutom mamma då. Hon är steget under mig! Men ändå! SEBASTIAN! När jag kommer hem ska du lösa detta åt mig. Förstår du det?

Aja. Idag åt jag iallafall en god lunch. En räksallad, mums! Ja, jag tänkte ju lägga in en bild på den meeeeen ja. Ni vet ju resten.

Nu orkar jag inte skriva mer, hihi  :)

Godmorgon!

Nu sitter jag och lyssnar på coldplay - lost. Har Vakna med the Voice på 5an på i bakgrunden också. Igår var jag söt mot min pojke, han hinner ju aldrig äta frukost om mornarna så jag fixade iordning en Smoothie och en Banan i en liten frukostpåse som han fick ta med sig i bilen och äta. :) Snäll tjej liks! 

Jaja, nu måste jag fixa håret. Pussi

Förövrigt.

Just nu sitter jag och väntar på att DH ska börja. Jag har typ inte sett det på evigheter. Det är fan inge bra om jag får tänka efter engång extra.. Menmen. Jag har precis målat naglarna svarta också. Köpte ett nytt svart nagellack idag.. Och en liten leopard necessär... Och ett nagellim.. Jaja, Över till viktigare saker. Jag skulle vilja ljusa upp mitt hår till sommaren tror jag. hmh..

Juste förövrigt! hoho. Jag och Nissu ska fan jobba med varandra i sommar.  Det ska fan bli feting kul. Äntligen någon som man kan ha kul och snacka med på jobbet liks. De andra är så himlans seriösa.. Okejt, kanske inte alla. Men de flesta. Jagmenar Prassan och Sten Hård kanske inte är så seriösa.. menmen :)

Jag har förövrigt börjat lyssna mer på Coldplay.. Jag har egentligen aldrig tyckt att dom är särskilt bra. Men Violett Hill och Lost är fan to die for. Okejt, detdär kanske var lite överdrivet, men dom är bra iallafall :)

jag säger förövrigt ganska ofta.

Hallo!

Nu sitter jag hemma, har precis ätit och kollar på ugly betty. hihi.
Min mobil har kommit också. Den är så söt så. :) Jag som är anti-touchscreen tog en vanlig sony ericsson :)



OCH VET NI!!! Jag blir så förbannad så jag skulle kunna spricka alltså. Lindex-tanten som jag HATAR, Hon som gick efter mig och Kicki när vi kollade på smink så vi inte snodde något? Idag var jag därinne och kollade på ett solpuder, jag tänkte precis gå och köpa det och vad tror ni händer? JO, DET SKA JAG BERÄTTA!!!! KÄRRINGJÄVELN KOMMER OCH KOLLAR MIG... IGEN!!!!!!!! Hon står fan 2a på min "bör-brännas-på-bål lista". Jävla äckelkärring! Nästa gång ska jag nog fråga henne om hon inte vill gå med på engång så hon absolut inte missar något!

Iallafall, Nicco har lärt mig hur man gör med kategorierna. haha. tusan vad svårt det var! .....inte

jag lyssnar förövrigt på tatu just nu, haha. pusshejs!

Haha.

Alltså jag är fan sämst. Jag tänkte att jag ska hålla lite ordning och reda här i bloggen med kategorier och grejer. Så jag gjorde nyss en kategori som heter "idolbilder". Allt gick helt smärtfritt. Nu återstår bara ett problem.. JAG VET FAN INTE HUR MAN LÄGGER IN GREJER I OLIKA KATEGORIER?!!! hahaha. Alltså jag måste vara den sämsta någonsin på blogg.se. Emelie, du får fan lära mig!!!

1

IDOLBILD på Nissu.
Undra om jag ska börja med något sånt här i bloggen?
Veckans idolbild liks. Skulle vara nice. höhö!

Här är iallafall Första veckans Idolbild:


Grattis Nissu, du får inleda idolbilden.

Bröllop

Såg nyss på min söta vän Emelies blogg att det finns en tjej som vill gifta sig, men inte har råd. Denna tjej har skapat en blogg som heter Bröllopsbloggen. Där kan man hjälpa till på olika sätt. Kolla in bloggen för att se om just DU kan hjälpa till med något!

Tänk själv, de flesta tjejer vill ju ha ett riktigt sagobröllop. Stort, fint, en fet assnygg klänning som får alla andra tjejer på bröllopet att DREGLA av avund. Men det är nog inte många gånger ekonomin går ihop med ens drömmar när det gäller bröllopet. Varför hjälper man då inte varandra? Jag tycker Bröllopsbloggen är en suverän idé!


Chri är söt.

 

hoho.

Mornmorn! Allt bra?
Med mig är det super. Sitter på praktiken. Det är lugnt och skönt idag.. eller ja, just nu iallafall :) Chrille har försov sig idag (som vanligt när jag inte sms-väcker honom, höhö)

Nu har vi precis spelat alfapet, jag vann hihi. Jag är inte så dålig längre! :D

aja, dags att jobba.

Godkväll!

Godkväll kära ni, allt bra?
Med mig är det bara bra. Lite småtrött bara. :) Jag och Sebastian kom hem från bion för ett litet tag sen. Filmen var ganska tråkig. Till en början iallafall. Jag inledde med att sova ett tag, haha. Nej men den var lite som en dokumentär typ mellan varven, det var inte så kul. Sen var ju dethär den Första av de två Che filmerna, så den var mer typ hans liv innan han blev Gerillaledaren. Iallafall så har man sett 1an måste man se 2an. 1an hade liks världens sämsta slut.

Nu sitter vi iallafall i Sebastians säng vid varsinn dator och kikar runt lite. Jag spelar musik och han baara klagar. Han är så tråkig. Det ända han vill lyssna på är sin skrika august burns red. ALDRIG något nytt.. typiskt..

aja, nu ska jag väl snart sova. Puss

Trallala.

Rebecka fyller år idag. Grattis till henne. Nu är det bara något år kvar till pensionen! :)

Hmh, jag vill ha helg nu.. igen, haha. Det är så skönt. Man börjar uppskatta helgerna mer nu när man inte har skola och kan komma och gå som man vill ska ni veta, haha. Även fast det är rätt skönt här på Eventstore. Men ja, iallafall. hihi.

Undra om det händer något roligt ihelgen? Jag tycker att vi måste komma på något kära vänner! ahah :) Nissu är säkert taggad iallafall, det är hon alltid :)

Aja, nu ryktas det om lite spel, hihi schh!

Hallo!

Nu är det måndag och tillbaka till verkligheten igen. Det är ganska skönt efter en slapp helg.
Helgen har spenderats på mammas killes landställe. Där är det så mysigt så. Ligger precis vid vattnet så får man för sig att bada är det det bara att hoppa i, höhö. Inte för att vi gjorde det, men ändå. Så var min ena "lillebror", Erik, där också. Har inte träffat honom på ett bra tag så det var kul att träffa honom. :)

Idag ska jag och Sebastian gå på bio, vi ska se denhär Che - Argentinaren. Hoppas den är bra :)

Aja, nu ska vi jobba lite. wuhu.

..

Jag lever, sorry för dålig update. Har spenderat helgen i Nora i en stuga utan internet eller mobilmottagning. Nu är jag iallafall hemma. :)

RSS 2.0