Hallo!

Nu sitter jag och sebastian i hans säng ock kollar på family guy. Vi båda sitter med varsin bärbar dator och skiter fullständigt i varandra, haha. Romantiskt va? :)
Annars idag har jag inte gjort för mycket. Kollat på Igor och sovit typ.

Imorgon blir det till att gå till praktiken. Jag pallar inte ligga hemma.. Fast jag har fortfarande ont. Jag fattar inte vad felet är alltså.. fiffan.

Bestämde mig förövrigt förr att INTE gå på skivan på torsdag. Jag orkar inte. Men ja, det kommer fler skivor så det är lugnt. höh...

Undra vad som händer ihelgen? På lördag ska jag och sebastian åka till hans land för att hämta hans bil iallafall.. Annars har jag ingen aning..?

Well, nu blir det dusch, sen sova.
Kixie, såg att du inte får tag på mig, jag hör av mig till dig imorgon :)

Puss och Kram

mornmorn

Godmorgon, blev inget skrivet igår men ja.. jag lever
Har så jävla ont i magen bara så jag orkar inte röra mig så mycket.

Nu ska jag kolla på vakna med the voice och ligga med varmt vatten på magen.

Ciao

Morsning!

God morgon, allt bra?
Med mig är det bara bra, förutom att jag har sån jävla mensverk :(

Igår var det kul. Vi var där ända tills det stängde! Hör och häpna, Chrille blev INTE utslängd!
Det var lite tråkigt bara att vakterna verkligen var stenhårda, så Arcus och Taiba kom inte in. Tråkigt. Menmen.. Runt 6 kom vi hem iallafall.

Hahahah, btw, Niccos lillebror, Victor, tipsade oss om ett klipp på youtube igår. Dance Fail , (klicka för att se, det är ett MÅSTE). Jag höll helt seriöst på att avlida. Det är så jävla kul så det är inte sant. Typ det roligaste jag sett, hahaha. Inte nog med att hon ramlar sönder, hon tar med sig allt hon kan i fallet. HAHA


Nu ska jag duscha. Puss

yeye!

Nu sitter jag och Nissu hemma hos mig, dricker vin och fixar oss. :) Snart kommer Chrille och Arcus också. hihi. Det blir sköjsigt. Vi ska dra in mot stan runt 20 över 10 ^^ Ska lägga in en bild sen på hur vi ser ut :)

Nu måste vi fixa vidare, wuhu!

hahahah....

argalappen.se <3 hahahah.. Jag har suttit och garvat ihjäl mig åt alla bilder. fyfan.. Människor alltså!!






 
   






HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Tjenatjena!

Nu har jag precis vaknat. Gick upp ganska tidigt idag för att åka till Skopunkten och köpa skor så jag var lite trött när jag kom hem.. :) Köpte iallafall två par skor, sommarskor båda två! Ett par vita och ett par svarta :) Jag och Nissu provade en heldel snygga skor också, haha.. Sebastian fotograferade så bilder kommer sen när jag får dom.

Om ett tag ska jag till Nissu och käka middag, hihi :)

Hallåhallå!

Nu har Nicolina, Christoffer, Robin och Oscar gått hem. Kvar är bara jag och Sebastian. :) Vi hängde hos mig ikväll, kollade lite let's dance osv. Jag tycker det var helrätt att Magnus vann. Självklart var Laila också värd att vinna, men medtanke på Magnus kropp, kondition osv så tycker jag att han har utvecklats mest. Jagmenar, det kan ju inte vara världens lättaste grej att svänga runt med kroppen när man väger 150pannor och inte har NÅGON SOM HELST kondition.

Snart ska jag och baby beställa tågbiljetter till göteborg, wiie :)

Imorgon på dagen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra? Ta det lugnt förmodligen, och tagga inför kvällen hihi. Då är det ju skivan somsagt. Blir kuligt. :)

Jaja, nu hade jag inte så mycket mer att säga. Puss och kram skumbanani!


Sådär.

Nu har jag fixat maaaaaaassvis med bilder. det tog jäääääättelång tid. Min dator blev jäääätteseg för att det var så mycket bilder. phew, skönt att det är klart iallafall.. :)

Zorans dotter är förövrigt här idag. Gud vad söt hon är. Hon sitter här brevid och ritar och ibland springer hon runt och bjuder alla på godis. En sån liten prinsessa :)

Jag är jättetrött just nu, jag vill bara gå hem och sova, det har varit en väldigt seg dag. Hoppas att vi får god mat hemma hos Sebastian idag.. :)

Imorgon är det förövrigt skiva, jag och nissu har bästaste grejen som vi ska vara! Fast det är en hemlis så ni får inte veta, naanaaförnaana.. Var inte så taggad först, sen när vi kom på vad vi skulle vara blev jag astaggad, haha. Det blir kul!

Jaja, puss och kram!

Hmh..

Det är ju faktiskt lite tråkigt att vara på praktiken själv.. Eller ja, själv och själv. Chrille är inte här idag. Han har bättre saker för sig tydligen ;) Men jaja, det må väl gå an ändå. Hihi. :) Empan kommer ju trots att och käkar lunch med mig! Wiie. Det blir kul.

Ikväll ska jag äta middag hos Sebastian. Sen vid 00:00 ska vi beställa tågbiljetter till Göteborg. Det är sjukt billigt om man beställer exakt 90 dagar innan (vilket vi ska göra nu). Då kostar biljetterna bara runt 100lappen ^^ Mycket bättre än vad det kostar annars. Kostar fan runt 1000 spänn typ. Hua mig! haha.

Aja, nu måste jag jobba vidare. Puss och Kram!

Reklam!

Min käre vän Christopher tycker att jag marknadsför hans blogg för dåligt här. Så nu tänkte jag passa på att göra lite bättre reklam för den.
hjaltar.blogg.se heter alltså bloggen (klicka HÄR för att komma dit).

Hjaltar är bloggen för de personer som gillar att läsa mycket, är trött på modebloggar och annat tjaffs, och vill följa två personers liv från dag till dag. Det är Frasse och Brasse vi snackar om. Frasse är mest aktiv i bloggen. Han skriver långa detaljerade inlägg om sina dagar och hur han hjälpt världen på sitt egna sätt dag för dag.
De två personerna ser sig själva som hjältar. Frasse är den älskvärda och coola typen, medans Brasse är hård som sten!

För att göra en lång förklaring om Frasse och Brasse kort (såhär uttryckte en gemensam vän till de båda sig):
"Mina största fiender, smart och smartare, piff och puff?!, två asgrymma killar.."

Gå in på bloggen och läs vidare NU! Jag lovar att ni inte blir besvikna!

Nyttiga

Jag och Chrille har kommit fram till att frånochmed nästa vecka är det NYTTIGT på praktiken som gäller, inget godis, ingen onyttig mat osv. Nissu tror inte att vi kommer klara det, haha. Vad tror ni andra?
Chrille som vi alla vet (vi som känner mannen förstås), är typ den onyttigaste människan som knallar runt på jorden, haha :) Ska bli kul iallafall. Vi måste köra en tävling av något slag tror jag. Pris? Chrille?

Förövrigt... hur FAN ska man vara klädd på lördag? Jag funderade ju på Stålmannen, men jag tror inte att min stålmannen tshirt finns hemma hos mig längre. Min mamma är rätt duktig på att slänga saker och känner jag henne rätt blev den slängd för flera år sedan.
Annars kom jag och Chrille på... "Jag kom fel, jag skulle till BB" hahah, fatta att utklädd till Gravid? Värra magen och grejer.. Rätt kul idé faktiskt!

Några förslag på en enkel utklädnad som ändå är kul?

Och hör sen!
Empan funderar på att sluta blogga, vad händer med världen? Hon som skulle bli nästa blondinbella?! Snart kommer väl Nissu och säger att hon inte ska sola mer, eller Chrille och säger att han ska sluta på McDonalds...
The world is going under!

(om det slinker in någon kommentar där det står typ "du kommer förlora" "du är fett mobbad" så vet jag att det är du chri, puss)

mornmorn

Godmorgon!
Nu sitter jag i sängen och kollar på The Voice. Ska snart fixa lite frukost :)..
Jag blir alltid väckt så tidigt på mornarna, Sebbe börjar ju jobba kl 5 i 7 vilket betyder att han ska gå upp vid 6, och då gör jag det också.. hihi ;)



Aja, nu måste jag äta något. Puss

Sådärja..

Nu har jag och Chrille gjort klart flashfilmen till Eventstore, hihi. Det gick bra. Blev lite mycket flams i slutet kanske, en viss Christoffer kunde inte sluta skratta, haha.

Jag och Chrille hatade varann idag btw.. PÅ RIKTIGT! hahah. Jag blev arg på honom för att han var otrevlig mot mig hela tiden så då sa jag att jag inte tänker jobba med honom mer. Sen satt båda i varsinna hörlurar och lyssnade på musik, hahah.. (inte töntiga alls).. Sen gjorde han hundögonen och sa förlåt till Shegy så då blev vi vänner, hihih :)

Nu är jag trötten och vill gå hem och sova. Men får man göra det? Ne! Jag ska sitta här i 1 timme och 40 min till ^^

Aja, puss på shegy. ÖööÖö

Godmorgon!

gäääsp,vad trött jag är. Jag lovar mig själv varje morgon: "Ikväll ska jag gå och lägga mig TIDIGT" men aldrig gör jag det. suck.. Aja,

Idag ska jag och mamma till Annika för att snacka lite om Mary Kay. Jag måste verkligen komma igång med det nu känner jag. Bara det att det är så jävla mycket förberedelser innan man kan komma igång. Suck.. Jag måste träna lite på Sebastian också, hihi :)

Aja, nu måste jag fixa mig. CHRILLE! Jag hoppas att du är vaken, hihi.. Puss och Kram!

twitter?

twitter.com........ VAFAN ÄR  DET EGENTLIGEN? har hört rätt mycket om det på senaste tiden. Vad går det ut på liksom? Jag ska skapa ett konto nu tänkte jag, för att få se hur det funkar, haha! Kul va? Sen måste alla mina vänner göra som jag! Jag beordrar er! hihi :) Aja, det blir säkert aasbra.
Nu har jag skapat ett konto iallafall! hahaha!

Puss på er!

hmh...

Nu har jag faktiskt ganska tråkigt.. Chrille har gått hem och det är en hel TIMME kvar tills jag ska gå.. buuhu.. aja.. Känns som att tiden går vääääääääldigt låååångsaaaamt just nu.

Det var typ snöstorm nyss.. Random?

Juste, hörde på Vakna med the voice imorse att det ska komma en ny grej typ, att man kan ringa och snacka med någon om man är påväg hem mittinatten. Det är väl bra? För oss mörkrädda sattsäga ^^ Det känns ju alltid mycket säkrare att prata med någon när man går där i mörkret. Jag är as för!

Aja, kanske ska göra lite nytta nu? nejfan, jag pallante. Jag borde få gå hem.. haha.


nej, vi kan inte råför att vi är snygga!

Puss och kram skumbanan

Hallå!

Idag är det kul på praktiken, jag och chrille ska göra en flashfilm. wiie.

Hah, btw. Jag och Chrille har fått en homie på Coop som ligger rakt över gatan här på praktiken.. Vi är där typ 90ggr per dag (känns det som), och hon står ALLTID i kassan. Varje gång vi kommer så ler hon och säger:
"åh, är ni här?"
och vi svarar typ alltid med något i stil som:
"aaa, vi tänkte prova något nytt idag, gå in på coop liksom"
Sen garvar vi alltid sönder åt det, haha :)

Idag ska vet jag inte vad jag ska hitt på.. Hem till Sebbe och keka middag efter prallen iallafall ^^
Jag och Nissu diskuterade igår, tänk när det blir vår och man har LUST och ORKAR vara ute på vardagskvällarna, träffa vänner osv.. myspysen liks ^^

Aja, nu ska vi fortsätta jobba..
Chrille blir arg på mig om jag skriver mer, hihi.. :) Pussigull ^

wuhu!

Denhär dagen kunde inte bli bättre faktiskt! Jag och Chrille ska få byta uppgifter på praktiken och fixa lite med hemsidan istället, jag ska till metaltown, ingen shegy och nu sitter jag och mumsar på en Ben & Jerrys half baked. MUMS!
Nu kollar jag lite boende i göteborg. hihi. Åh vad jag längtar alltså! Det blir jag och massa grabbar verkar det som? haha ^^

Alltså det kommer bli GULD att se Marilyn Manson och Slipknot på metaltown. Jag kommer dö av lycka, hihi.

På lördag är det studentskiva, jag funderar på att vara stålmannen.. Är inte det en bra grej? Hörde av Annica att typ alla ska vara snickare.. FETT TRÅKIGT om alla ska vara samma typ? blööö..

Nu ska jag spana vidare, puss

hihi

Nissu och Oscar, när ni får barn och dom är i er ålder kommer dom se ut såhär:


vilken?




om jag och chrille skulle bli en skulle vi se ut på något av domhär sätten!
Vilken är snyggast?

hehe



 söta jag och söta nissu!



Jag tycker ialalfall att jag är fin!

(bilderna är orginal, har ni sett dom annorlunda någon annanstans är dom fejk)

jaaaaaaaaaaaa

JAAAAAAA jag är lycklig som få! hihi. Jag ska till Metaltown i sommar.. wiiiie!!! Jag ska få det av min älskling i födelsedagspresent, hihi.. :) Det ska blir skeeetkul alltså.. Nu ska jag få se alla banden jag vill se!! WIIE!!! hihih!!!!!
Sen ska jag försöka slå 2 flugor i en smäll och hälsa på min farbror och hans fru som nu mera bor i Göteborg. Hoppas det går vägen! Göteborg är en underbar stad tycker jag. Det är så mysigt att knalla runt där när det är sommar. Och det är så länge sen jag träffade dom så nu är det bannemig dags! hihi!

Wellwell, that's it for now. Nu ska jag och Christoffer gå och äta lunch. hihi..



Hälsning från Chrille:
ÖööÖööÖöÖöö <--- de är oroliga för shegy

suck..

.....och så var det måndag, igen

Morsning!
Nu börjar jag faktiskt bli trött på att gå från halv 9/9 till 5 varje dag. bläääää.. Tänk om man inte hade någon praktik och skolan inte visste om det ≈ ligga hemma i 11 veckor och inte göra någonting! <3 haha!


Aja, nu ere fix. Puss

Godmorgon!

Ber om ursäkt för att jag inte skrev någonting igår. Hade varken ork eller lust om man säger så :)
Igår var det vår tyckte jag så jag tog fram ett par av mina sommarskor, hihi :)

jag ser lite småarg ut, haha


Nu har mamma gjort Scones, mums! Time to go! Puss

suck.

Vad tråkigt jag har det just nu. Antingen vill jag bara sova eller så vill jag hitta på något för att hålla mig vaken, haha.
Vet ni vad jag lyssnar på för tillfället? (hur ska ni veta det? haha) Jag lyssnar iallafall på Eva Cassidy - fields of gold. Den är grymt bra alltså! Satt nyss och kollade igenom lite gamla bilder, det är alltid kul. En liten nostalgitripp liks. huhu. 

Och vad händer imorgon? Jag vet inte faktiskt. Har någon några roliga planer kanske? äsh, pallar inte tänka på det nu. Nu vill jag bara gå och lägga mig och sova faktiskt.


Jag typ förra året ^^


jag och basse 06, hahaha


Sovdags. Puss

Hola!

Mm, vet ni vad jag ska äta idag? Räkor, brieost, baguette, aioli och lite smått och gott. Fyfasen vad gott det ska bli! Förut åt jag och mamma det nästan varje fredag, nu gör vi nästan aldrig det längre! Senast jag åt det var nog hos Christer, då dendär äckliga fisken var med och lekte. Hua mig! 

Chrille förresten, (helt randomly), Jag har fått ett ärr på min rygg från när du puttade mig och Nissu i busken utanför riddarkällarn. Smisk ska du ha!

Juste förresten, det är ju Let's Dance ikväll, haha. Vem tror ni åker? Jag tror att det blir Magnus eller Laila faktiskt. Det känns som det. Men, medtanke på att Elisabeth "vann" över Niclas Wahlgren så kan liks vadsom helst hända i det programmet. Ska bli spännande att se iallafall! :)

Nu är det tv. Wipeout repris för er som precis som jag missade i söndags ^^

puss.


trååken..

Nu är det rätt tråkigt på praktiken faktiskt.. Jag vill gå hem nu :( Som tur är så är Rickard snäll idag och låter mig gå samtidigt som Chrille (vid 4 alltså). wihu... Till lunch idag åt jag och Chrille Kyckling teriyaki (stavning?), det var gott. Vi åt faktiskt med PINNAR! den ni! haha

Förövrigt blir det nog inget häng hos Chrille ikväll. Han ska tydligen jobba den svikaren. Men jag ska nog glida över till Nissu iallafall och kolla på Let's Dance :) Det blir la nice. Jag och Chrille har kommit fram till att Vit-helg it is! höhö..


Haha, snygga tjejer liks!

Chrille dagen efter: "Men alltså jag var inte så full igår"
HAHAHA, he sure does look nykter ut på denhär bilden (på alla bilder förövrigt) ^^

Godmorgon!

Sådärdå, nu är man vaken igen. fyfan vad trött jag är, kändes som att jag skulle avlida när klockan gick igång.
Idag är det iallafall praktik, sen hem och käka och lite sånt. Sen kanske hem till Chrille för att kolla på Let's Dance! Blir skojskoj. hihi.
Så otroligt skönt att det är fredag idag.

Igår kollade jag och Sebastian på Cloverfield. Jag tycker det var coolt att dom gjorde så att det såg ut som att skådespelarna flmade. Det blev lite mer personligt då. Och filmen var faktiskt bra - till slutet! Det var rätt random. Jag blev jättemissnöjd när filmen tog slut sådär. Aja... Alla filmer är ju inte lika bra som Igor, haha ;)

Nu måste jag fixa mig! Hörs sen! Puss

hahah..

Jag och Chrille är rätt barnsliga alltså.. (Nehe?!) Vi har suttit i typ en halvtimme och kastat runt bollar här inne på kontoret, kommit på lekar med bollarna och garvat så tårarna sprutade, hihi.. Seeeeeeeeeeen har vi suttit och lyssnat på en röst på datan, man skriver något, markerar och trycker på någon tangent och så läser datan upp det för en.
Helt stört kul alltså!
Vi kom fram till att Chrille heter Svett-lana och är en rysk hora. Och att jag heter Bever-pung och vill ha Svett-lana som min kompis. Sen skällde vi lite på varandra, kallade varann fula grejer osv. haha :) Ni måste testa det någongång om ni inte gjort det alltså, det är sjukt kul!

Aja, nu ska vi till Coop! Byebye

puh..

Igår var skitkul faktiskt. Allt var brabra. Hihih.. Chrille var för nykter så han blev utslängd runt 2 snåret. haha. Han ramlade på dansgolvet också!! Helt sjukt kul! Hoppas att Empan lägger ut lite kul bilder.

Nu sitter vi på praktiken. Det är skönt här idag. Vi är 5 pers bara. hihi.

Efter praktiken ska jag hem till Sebastian och käka middag. Sen ska jag typ sova, haha. Jag vill titta på Igor. hihihi

Nu måste jag arbeta. Pussigull!

söta



Såhär söta är jag och Chrille på praktiken just nu.

Chrilles kommentar till den första bilden:
"jag ser ut som en tumme"

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


Praktik.

Nu sitter jag och Chrille på praktiken. Det är kul. Vi tänkte käka lite lunch snart :)

FAN VAD JAG LÄNGTAR TILLS IKVÄLL! Det ska bli skitkul faktiskt! Speciellt dom jag ska gå med. wii...

Nu får jag inte skriva mer, haha. Chrille hatar mig.

Puss!

Tudelu!

Gah, vilken stress det är inför skivan imorgon. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.
Trasiga strumpbrallor och svart kjol vet jag, men sen då? haha. Mitt nitskärp ska jag ha också, om jag hittar det förstås. GAH! haha.

aja, måste fundera lite nu medans jag äter. Pussigull!

tihi.

Nu sitter jag i sängen och kollar på Igor och äter saltgurka. Det är typ det godaste som finns. Jag skulle lätt bara kunna sitta äta en hel burk. höhö.
Haha alltså, jag måste bara säga det att ni som inte sett igor måste kolla på den. Jag har typ blivit besatt av den filmen. Jag tänker typ hela tiden på den och att jag vill se den. hihi. Scamper och Brain är bäst!!


Scamper, Igor och Brain


Jaja, vad händer annars idag då? Jag tror inte jag ska göra någonting. Ska hem till mamma sen iallafall.. :) Sen måste jag kolla ut lite kläder tills imorgon. hihi. Det ska bli roligt. Det är jag, nicco, mickan, chrille och emelie. hihi. Jag hoppas att alla är något sånär utklädda iallafall!

Nu måste jag kolla klart på filmen.
puss.

har man tråkigt, så har man...

Regler: Det här är svårare än du tror!
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
- Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till! (DETTA BLIR INTE LÄTT)

01. Vad heter du? Sara
02. Ett ord på fyra bokstäver: Snor
03. Flicknamn: Sigrid
04. Pojknamn: Sebastian
05. Yrke: Spion
06. Färg: Svart
07. Klädesplagg: Slips
08. Mat: Sallad
09. Sak i badrummet: Sköljmedel
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Sen buss
12. Något man skriker: SHUUUU
13. Film: Sagan om ringen
14. Något man dricker: Sprite
15. Band: Senses Fail
16. Djur: Snok
17. Gatunamn: Sveavägen
18. Bil: Saab
19. Sång: Save yourself
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Salsa

Godmorgon!

Idag mår jag bättre i ryggen, yeey. Efter att Sebastian masserat mig så knäckte han mig rygg (som bara den!!) och nu känns den faktiskt bättre!
Men jag är iallafall hemma från praktiken idag. Kändes imorse som att det är nog bättre om jag är hemma och vilar en dag till så att den kanske blir bra imorgon, än att jag går till praktiken, överanstränger ryggen eller något och så blir den bara sämre.

Hah, så en dag till i sängen får jag stå ut med. blöö. Har inte någon nå tips om vad man kan göra när man bara får ligga still?

Jag ska nog passa på och kolla på Igor, björn bröder och hot rod medans Sebastian inte är hemma. Han gillar inte dom filmerna så värst mycket så.. :)

Aja, Pussinull

Hallå Eller?!

Hah, Empan kommenterade att jag tokbloggar idag. Måste bara säga det att det finns faktiskt inte så mycket annat att göra när man typ bara kan ligga i sängen. Inte sådär jättekul, haha :) Meeen jag har ju inte varit så aktiv på sistonde så det känns faktiskt ganska bra att skriva lite mera någongång :)

Nu har jag och Sebastian precis kommit hem, vi har varit och ätit kinamat, det var mumsigt. hihi.. Innan det så var vi i centrum en jättesnabbis och köpte en svart ögonskugga och ett linne till mig. Ögonskuggan måste jag ha till onsdag nemligen så det var lite brådis, hihi.

Ikväll tänkte vi kolla på dethär "Ballar av stål", verkar jävligt kul faktiskt. Men först har jag planerat att få lite massage av min älskling, *puppy-eyes*..

Aja, dags för helkroppsmassage.. älskling???

puss.

Min.

Min pojke Sebastian. Tänkte att jag skriver ju inte så mycket om honom här i min blogg, skriver mest om Nissu om jag skriver om någon typ. Han är iallafall typ det bästa som finns. Vi har varit tillsammans sedan den 1 december 2007 så det är lite mer än ett år.  Han är världens goaste. Hans ögonstenar i livet är minsann hans bilar. Speciellt hans Nissan, haha.

Han är en riktig gentleman också, bär alltid mina väskor, öppnar dörrar osv. Han ser alltid till så att jag mår bra. Tillexmpel, Nu när jag har så ont i ryggen som jag har så masserar han mig hela tiden, han hämtar allt jag behöver och vill ha.
Så fort jag har något problem eller liknande så stöttar och hjälper han mig hela vägen igenom det.

Det bästa med min pojke är att han är så kärleksfull och glad som han är, när han ler så ler han verkligen med hela ansiktet och man ser lyckan i ögonen. Vilket smittar av sig och gör mig varm i hela kroppen. Han är min lilla ängel. Något som också är ett stort plus är hans stora kläder som jag lever i om kvällarna och helgerna. hihi.

Jag älskar Dig, Sebastian, något otroligt.

(Bilden är från precis när vi lärde känna varann. Fan vad snygg han är!)

ibland så.....

Alltså, nästan alla snackar ju om att det var bättre förr. Jag är nöjd med mitt liv som det är nu, men självklart saknar man ju "the good old days" ibland..  (även fast vi alla har blivit snyggare med tiden, haha)



Jag och Nissu var RÄTT snygga i hennes godisunderkläder som hon fick i födelsedagspresent.. (2006??)


Jag och Nissu var RÄTT snygga i hennes asheta balklänning, haha. (2006?)
Chrille i bakgrunden, haha <3


Typ den bästa bilden på mig och Nissu. Ingen av oss var beredd och båda blir värsta topmodel! haha! (2007)


Jag ritade en RÄTT snygg bild på Oscars data. Nissu är så cutie <3 hah


Bästa med mitt liv är att från det att man började göra kul saker (typ) så har jag hängt ihop med samma person. Det är jag och nissu against all odds liks! Tihi. Och det är bara More to come också! Jagmenar, livet har ju bara börjat?

puss.


Hallådär!

Nu sitter jag i sängen och kollar på tv. Otippat va?! Har precis ätit lunch! Glass och Té, haha. Mumsigt!
Chrille är så söt. Han ringde mig tidigare idag och berättade lite om vad han får göra på praktiken. Då berättade jag att jag att jag har dåligt samvete ifall han får äta lunch själv. Någon timme senare får jag sms där han skriver:
"du behöver inte ha dåligt samvete, Steffie äter med mig"
Sött va?

Iallafall, på onsdag har jag och Nicco tänkt dra på en skiva. Det är "Rock Bash". Rocktema, vad har man på sig? hmh. Nicco kom på idéen om att ha bandtshirt och lite krimskrams. Låter bra..
Älskling, har du en bandtshirt jag kan låna? *puppy-eyes* haha :))
Aja, det blir la nice! Om jag kan röra mig någolunda bra sattsäga? Just nu ser jag INTE ljuset jonathan!


Snygga tjejer på Grönalund i somras, innan Harry B James ;)

Suck..

Nu har jag tänkt, tänkt och tänkt. Jag blir hemma från praktiken idag, har så förbannat ont i ryggen. Jag kan knappt röra mig. Det är ett rent helvete att gå upp ur sängen och att lägga mig igen.. blää
Jag tycker så synd om Chrille, då har inte han mig att äta lunch med. Sorry :(

Jag hoppas att jag är bättre imorgon!

Jag har kommit på en grej. För att hålla igång bloggen extra mycket ska jag börja med typ "Dagens ämne" eller något. Diskutera lite när man känner för det liks. Något tips på vad man kan "ha som grej"? Hmh.. får nog fundera lite på detdär. :) hihi..

Nu ska jag vila lite.
puss.

Söndagkväll

Nu kollar vi på Sanningens Ögonblick. Jag fattar inte hur man kan ställa upp i ett sådant program. Självklart frågar dom ju bara saker man INTE vill gå ut med. Frågorna förstör liks folks liv! fyfan! Tänk vad folk gör för pengar. suck.

Aja. Annars då, hänt något nytt? Njae, skulle jag inte vilja påstå. Pojken är ju hemma från alperna nu. Skönt! Nu slipper jag sova själv mera, det är så jobbigt. När man är så mörkrädd som jag är vill man liks inte vara ensam på natten. :)

Åh, jag vill ha sommar nuuuuuuu.. Jag längtar så satans mycket tills jag får slänga in min stora vinterjacka i garderoben och bara springa runt i tröja om kvällarna.
Men! Jag har ingen aning om vad som händer i sommar? Utomlands, festival? hur blir det?
Jag vill till Metaltown. JÄTTEMYCKET!!!! Vem ska åka dit? Ta kontakt med mig snarast! haha! Det är typ tooooookgrymma band som ska dit i år. fyyyyfan.

Band som JAG vill se (sen är det ju andra band som kommer utöver också):
Slipknot (har förövrigt hört att det är deras sista konsert tillsammans??)
Marilyn Manson
Disturbed
Volbeat
Children of Bodom
Opeth
Trivium
All that remains
Evergrey
August burns red
Dead by april

Buuuuhu, jag vill diiiiiiiit nuuuu :(

jag i somras
puss.

Tjenamors!

Idag är det söndag. Sucken på det. Idag har jag, Sebastian, Malin och Linus varit i centrum. Det var överfullt med fjortisar. H.E.A.T, alcazar och autopilots (?) var nemligen där.. Aja, vi knallade runt och kollade lite. Sebastian köpte ett par shorts!

Måste bara säga att jag har haltat hela dagen idag. Är helt trasig i ryggen. Vet inte vad som har hänt men det gör skitont när jag rör mig typ.. :(

Nu sitter vi hemma hos mig, har precis ätit.

Imorgon är det praktik igen.. Blir la trevlans. Efter det är med Mary Kay som gäller.

Aja, nu ska vi till rimi och handla tandkräm. höhö :)

Hoho!!

Nu sitter jag och Sebastian i hans säng och kollar på melodifestivalen. Klockan 10 ska vi kolla på Matrix Revolutions. hihi. Fast jag vet inte hur det blir, Sebbe ligger redan och sover.. Otippat va? Fast han lovade mig att han skulle vara vaken.. rackarns!

Aja, pussis

Godmorgon!

Morsning allesammans! 
Idag är det lördag. Så jävla skönt att vara ledig. 
Idag ska jag nog inte göra så mycket. Hade ju tänkt att träna men när jag vaknade imorse hade jag så jävla ont i halsen (och i huvudet......) så jag vet inte riktigt om det blir så. Får nog bli imorgon tror jag. 
Runt 3 eller när det nu var kommer Sebbe hem. wiie.. Så då åker jag förmodligen hem till honom. 

hahahahah, jag och Nicco bytte bakgrundsbild på Empans dator igår.. Självklart till en bild på Garrett Hedlund! hahaha.. .


Aja, nu ska jag kirra naglarna tror jag ^^ pussochkram

Hihi

Nu är jag hemma från Christer. Vi var på Mcdonalds och åt lite innan vi gick hem också. hihi,
Kändes asskönt att få prata lite med Nissu också. Hon har även skaffat en blogg vilket jag får veta typ sist (som vanligt) som heter nicolinabaute.blogg.se! Den tänker jag läsa iallafall, Tänker ni ?

Iallafall har vi varit hos Christer ivkäll, det var kuligt. hihi. Drack lite vin osv med kära vänner.



Imorgon kommer min pöjk hem. Blir mysigt att träffa honom efter en vecka. hoho..

Det bäsa med en bärbar dator är att man kan ha med den överallt och sitta och skriva. Det är skönt. Just nu är jag inne på toaletten och skriver, fiffigt va?

shit, det totg mig typ en halvtimme att skriva dethär. Nu orkar jag nnte mer. hihi Godnatt pusspuss

Hoho!

The Real Crazy frog brothers på youtube! BÄSTA SKITEN! var skitlänge sen man såg den sist. Jag och Chrille satt och garvade hur mycket som helst åt den nyss. hahah..

Ikväll ska jag hem till Christer och ha lite trevligt med goda vänner :) Det blir sköjsigt. hihi..

Aja, nu ska jag och Chrille fortsätta med arbetsuppgifterna till Ted. blääääää..

puss&kram.

Godkväll

haha, nu sitter jag i sängen med borstade tänder och borttaget smink. Ska snart stänga av datan och lägga mig ner för att försöka sova. Klockan är liks 20 i 9, idag ska jag inte gå över tiden! haha!

Jag tränade på vår nya maskin idag också. Jävlar vad mycket bättre den var än dom på gymmet! ca 20min sprang (?) jag på dendär saken. Det var skönt eftersom jag inte gymmat på en vecka :)

Imorgon ska jag träffa min nissu, fast det har jag redan berättat tror jag? hihi :) Det blir la kul!

Haha, har ni sett reklamen för det nya programmet "Ballar av stål" ? ASKUL! Shit vad jag längtar tills måndag nu! Det börjar då, klockan 5 i 10 på 5an.
På söndag är det Wipeout och Sanningens ögonblick. yeey. Tvdagar!!!

Nu sa Nissu att hon kommer in på datan om typ 10min. Då ska jag minsann vara vaken ett tag till så jag får prata lite med frökenfräken :)



Aja, puss och kram!

Hallo.

Nu är man hemma från praktiken och har precis ätit. Det var momsigt. hihi. Det är rätt tröttsamt att komma hem så sent varje dag. Jag vill träna, men när man är sen så har man ingen ork. Jag är helt slut när jag kommer hem. Aja, ska träna på lördag iallafall har jag bestämt!

Idag diskuterade jag och Chrille tider när man går och lägger sig. Haha, denhär veckan har jag varit så trött att jag har tänkt att jag ska gå och lägga mig vid 20.00.. Meeeeen jag har gått över tiden varje dag, åh.. Igår gick jag och la mig typ halv 10!

På lördag kommer min pöjk hem. Det blir mysigt :))

Puss och kram skumbanan!

glädjedödaren Nissu!

Nu har jag och Chrille provat detdär lurendrejeriet igen, och tack vare Niccos förklaring så var det inte lika häftigt längre! Nu var det bara tråkigt! Dumma Nissu! Det var vår glädjekälla, haha.

Nu finns det liksom ingen mening med livet längre. HOPPAS DU ÄR NÖJD NISSU!!!!

Chrille hälsar att du tog bort lyckan i våra liv!

Puss på shadow


Goddagens!

Nu sitter jag på praktiken. Typ alla har gått på lunch förutom jag och Chrille. Ingen utav oss är särskilt hungrig så vi tar sen lunch idag.
Just nu sitter jag och skriver om barnkalas, haha. kulkul :)

Aja, jag har nog inte så mycket mer att skriva. Imorgon är det äntligen fredag. Då ska jag träffa lilla slicco. Känns askonstigt att inte träffa henne varje dag längre.. Och så kommer det vara i 11 veckor liks!! :o aja, ahah.. Vi ses ju på helgerna iallafall. (vilket är ett måste, annars kommer hjärnan bli överfull med saker jag bara MÅSTE berätta för henne, haha)

Vi höres när jag kommer hem. PussochKram

Hallå där!

Nu sitter jag hemma i soffan. Det är skönt. Idag var det helt ok på praktiken. Gjorde ungefär samma saker som igår. Skönt för Chrille, han fick göra lite andra saker idag.
Till lunch idag åt jag en jättegod caesarsallad. Mumma :) hihi.

Efter praktiken var jag och pappa iväg och handlade en sånhär, Crosstrainer. Hihi. Nu ska vi träna hemma minsann.



Aja, något annat nytt som hänt på senaste?
Läste nyss lite på Aftonbladet.se om Tim Kretschmer, fan vad hemskt alltså. Jag förstår mig inte på personer som mördar. Jag skulle aldrig kunna mörda någon. Bara själva grejen att gå in i skolan man engång gått i och skjuta ihjäl så många man kan.. ush och fyfan.
Hela artikeln kan du läsa här.

Aja, Nu ska jag gå och duscha tror jag. Höres och synes. Puss och kram

musik

Har ni någongång tänkt på hur mycket musik och band kan betyda för en? och att vissa låtar passar att lyssna på i vissa tillfällen? och att vissa kopplar man ihop med vissa saker/personer/tillfällen..
Jag har haft jäääättemånga favoritlåtar. Dom går inte att räkna på alla tår och fingrar. Självklart har ju vissa betytt mer än andra.

Tillexempel;
Crashdïet - It's a miracle. Får mig att tänka på goa minnen, peace and love 07 ^^
Saosin - Show me yo bootyhole. Sommarn 07 också, min och Niccos tagga-till-låt back in the days!
Lostprophets - 4AM forever. Får mig att börja tänka på min bäski

När jag typ är ledsen eller mår dåligt är det bäst att lyssna på:
Blindside - silence
Blindside - Roads
Senses Fail - Save Yourself
Black label society - In this river
Breaking Benjamin - The diary of Jane (acoustic)

Två band som betytt jättemycket för mig genom tiderna är Blindside och Senses Fail! Det var typ bästa känslan ever att se Blindside live på Peace and Love 07. Jag och Mickan röjde sönder! haha. Vi "moshade" med alla killar, stog och skrek och sjöng! Sen tog jag i hand med Christian Lindskog (sångaren) också! Wuhu!
Nu väntar jag bara på att Senses Fail ska komma till till Sverige och ha en konsert. Då jävlar! Nicco har lovat att hon ska gå med mig och se dom, hihi :) Det är fan ett löfte som ALDRIG får brytas!



Senses Fail


Blindside

blä

JAG HATAR SNÖ! försvinn från mig nuuuuuu.

hah, mer hade jag inte att säga for now. Snart ska vi åka hem, hihih :)

trallaala

Lite klagomål från Nissu om att jag och Chrille inte fattar hur dom gör på dendär lurendrejerisidan jag skrev om innan. haha.. Då tycker jag att Nissu ska förklara för oss hur man gör! Så om du läser dethär Nissu, jag förväntar mig en förklaring! haha! :)

Jag och Chrille åt lunch på samma ställe idag som vi åt på igår, sucken. hahah.. Fast idag åt jag kycklingsallad och han bakad potatis med skagenröra.. Det var minsann smaskigt :)

Nu sitter vi och trallar lite. Jag har precis lagt in lite grejer på eventstore.se och Chrille sitter och skriver lite småtexter.
Jag tyckte så synd om honom tidigare att jag hjälpte honom.. MED EN TEXT! hahaha :) stackarn ^^

Wellwell, idag skulle vi få gå tidigare, Chrille ska vara på jobbet kl5 och då fick jag gå med honom. Skönaste :) wuhu.

Aja, nu ska jag fortsätta. Puss och Kram

hejhej!

Nu sitter jag på pratkiken. Idag är det roligare än det var igår. hihi. Känns bra, trallalala.

Jag ska egentligen inte skriva något långt, måste bara tipsa om en grej! haha.
Jag och Chrille har försökt fuska flera gånger men det funkar fan inte! Ganska scary ändå.

Faaast jag kom på att det funkar typ inte att länka via mac så jag skriver ner länken istället.
http://www.hondomagic.com/html/pick_a_card1.html        <-- kopiera in i sökfältet och pröva!

hoppas ni har en trevlig dag. Snart är det lunch för min och Chrilles del. Puss och kram!

Hmh...

Jag sitter och kollar på My super sweet 16. Hur larvigt är det inte egentligen? Shit alltså.. De som är med fyller liks 16 och har väärsta partyt, som att dom fyller typ någon annan VIKTIG ålder.. Vem bryr sig om att fylla 16 liks?! aslarvigt program iallafall.. Typiskt Mtv program, haha. Det går verkligen typ inget bra program på den kanalen.. The hills, pimp my ride what-so-ever. Haha, Alla dom programmen suger ^^

Aja, snart ska jag kolla på spårlöst tror jag. Verkar vara lite småspännande. Det handlar om 4 syskon som är adopterade till sverige från polen, och dom har en yngre syster som är kvar i polen..

Aja, Shulu

hallo!

Nu sitter jag i sängen med laptopen jag lånat från skolan. Det är minsann nice! :) 

Idag på praktiken var det rätt tråkigt.. Eller människorna där var trevliga och snälla. Men jobbet jag och Christoffer fick göra vad väl inte sådär jääätte kul. Menmen, det blir säkert bättre med tiden. Jag är iallafall nöjd över att jag och Chrille är på samma plats. hihi.

Imorgon börjar vi runt 9. early.. aja.. Ska sova tidigt ikväll tänkte jag. :)

wellwell, puss&kram

snark..

Jag är trött. Ska nog sova lite nu. Imorgon är det praktik som gäller. WUHU! Chrille och jag forevah liks. Nemen det blir sköj att vara på samma ställe. Vi ska praktisera i 11 veckor på ett ställe som heter Eventstore. Undra vad vi kommer få göra?

En sak är iallafall säker, no more äta lunch själv, no more äta lu-unch sjä-älv! (tänk er no more mister nice guy låten ^^) haha..

Aja, nu blire sängen. puss&kram cykelram!

Mätt och belåten.

Nu har jag precis ätit. Mammas pizza :) Mums. Så nu är jag mätt i magen.

Fick lite bilder av Christer från igår också. Var inte så många roliga, men iallafall.. :p Slänger in några stycken för skojs skull då :) hihi

 Kramkalas hos Christer. Chrilles ögon mår asbra!
 Jag och ... (jag är jättebäst på namn). En kille jag mobbat lite på facebook. hihi!
  Snygga tjejer!
 Söta paret!
 Lite töntig kille med cool tjej!

  
  HAHAHAHAHAHHAHAHAH!! 
  taggade ligan!

sist men inte minst!


Jag och slicco skulle göra dagens outfit, haha! Rätt fresch med Empans hårband ändå! haha

Söndag

Tänkte först berätta lite om igår. Kvällen började hos Christer. Det var jag, Nicolina, Christoffer, Emelie och Christer (dööh?). Lite fuck the dealer och ölspel senare var vi taggade på att dra till Znappes hemmafest.
Väl framme var det helt ok med folk och det var kulkul :) Jag och Nicco ägde 2 andra tjejer på singstar, haha ;)
Sen tog vi taxi till McDonald's, satt där ett tag sen tog jag och Nicco promenaden hem. Runt 6tiden somnade jag. :)
Tack för en trevlig kväll allesammans!
(bilder kommer väl när Christer skickar, hihi)

Vaknade runt 12 idag, följde med mamma till Ikea, sen åkte vi till Stinsen och köpte en kofta och en.. jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det? "långt-linne-väst" typ, haha. Det var iallafall nice :)

Nu ska vi mecka ihop en hylla som morsan köpte på ikea ^^ Wuhu!

Sen ska vi göra pizza.. muuuuums!! Sen ikväll tänkte jag kolla på dethär Wipeout. Fast nu när jag kollade på tv.nu hittade jag det inte? Var det inte premiär ikväll?

Aja, det blir väl iallafall till att titta på Beck senare :) hihi..

Wellwell, puss&kram.

Tjulu!

Undra om pöjken + vänner kommit fram som dom ska? Han är ju inte bäst på att höra av sig så man vet att han lever om man säger så ^^ Aja. haha.

Jag är iallafall skittaggad för ikväll!!! Wuhu!!
NICCO om du läser. Idag är inte rätt dag att äta klockan 10 OKEJT?! hah.. :)

Åh, jag måste duscha, raka benen, tvätta håret, föna, platta, fixa, sminka mig, välja kläder, klä på mig, äta och SEN knalla till Christer.. sucken.. Varför känns det som att jag kommer bli klar imorgon?

Btw, hur FAN kunde INTE hon Elisabeth åka ut ur Let's Dance igår?!? VAD HÄNDER?! hahahah, hon är typ lika bra som om man skulle slänga in ett kylskåp och be det dansa Breakdance!!!
Aja, what-so-ever, egentligen bryr jag mig inte så mycket men ändå ^^ Programmet är ändå inte värt att kolla på nu när Carl Jan har åkt ut, buhu snyft.

Aja, nu ska jag börja fixa mig. Puss och Kram

(Jag lyssnar btw på min tagga-till låt. Jizz in my pants, bästa minen ^^)

Hemma!

Nu har jag och mamma varit och shoppat lite. Vi var först i stinsen, mamma handlade ett par byxor och jag en tshirt, strumpbyxor och ett par skor. Sen åkte vi till Comköpcentrum och beställde en TVbänk, seeeen åkte vi till centrum där jag köpte en BH.
Lite bra och ha grejer liks :) hihi

Nu ska vi äta semla och dricka Monster, haha. Mamma ville vara ungdomlig så hon köpte en monster ;)

Aja, nu ropar hon på mig. Puss

Morsning!

Nu har man sovit ut lite. Vaknade klockan 5imorse. Sebastian åkte ju till alperna idag så vi var tvugna att gå upp jääättetidigt. Visserligen gick vi inte upp klockan 5, men jag kunde inte somna om. haha.

Idag ska jag och mamma åka till Stinsen och Centrum för att kolla lite på kläder. Det blir la mysigt. Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll så jag hoppas att jag hittar något nu :)

Ikväll ska vi förmodligen hem till Znappe.. (Eller jag läste i Emelies blogg att hon ska dit. Hon = alla vi, haha!) Men det blir la sköj iallafall hoppas jag. :)

Nu ska jag fixa mig, puss och kram!


Jag och Chrille är söta!

Fredagkväll

Jag och Sebastian kom fram till att vi inte ska gå till Kims fest. Vi orkar inte :) hah.. Han åker ju tidigt imorgon så han vill sova tidigt ikväll :)

Nu ska vi istället kolla på Igor, hoho.. Han är så söt så. Hihi.



Aja, trevlig kväll på er :)

Pussigull!

Tjuhu!

Nu sitter jag hemma hos Sebastian, har precis målat naglarna, yeey :)
Snart ska vi åka till Centrum, han måste handla något tills imorgon. Han och hans kompisar ska nemligen åka till Alperna en vecka. wuhu, kul för dom!

Idag ska vi äta tacos, muums :) Jag och Sebastian har tagit på oss att göra Guacemole (stavning?). Det blir möms!

Senare kanske vi ska glida förbi Sebastians kusin, Kim, som har fest idag. Får se om vi kanske kan få med oss Nicolina och Oscar också, hihi :)

Aja. That's it for now! Puss och kram!

When keeping it real goes wrong

I hope this is a passing phase.
There is no future where I stand here with you.
This is the end.
No longer will you hear my voice.
So long, goodbye.
And don't you think for a second..
..you'll see my face again.
I killed hope, but you buried it.
This is a promise, I will not let you back in my life.
This is a promise I keep to myself.
Only time will tell, how long you'll keep your legs closed.
I give that bitch another week, before she's on her knees again with one of my friends.
And I tried my best to fogive and forget you.
Won't you be my bride? (Another day)?

Emmure - when keeping it real goes wrong

Slutet är öronorgasm. Puss

Godmorgon!

Nu har jag precis gått upp. ÄNTLIGEN FREDAG, eller vad säger man?
Idag börjar jag 11.30 och slutar 16.00. Det är egentligen bara en lektion hela dagen. Arbetsmiljö och säkerhet eller vad den nu hette? Passar finfint tills vi ska ut på praktik på måndag!
Vet ni vad det bästa av allt är? Jag har ingen mer skola! NÅGONSIN!!!! Eller ja, det beror ju på om jag vill plugga vidare eller ej. Men jag är klar i skolan nu i gymnasiet ;)

Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sebastian åker ju till Alperna tidigt imorgon så jag ska väl pussas lite på honom :)

Imorgon vet jag inte heller vad som händer? Blir det Znäip eller ej? Emelie var inte så taggad så vi får väl se då ^^

wellwell, that's all for now ^^

Puss och hej!


en gammal bild, från 9an va? Jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde ^^ haha
Det är iallafall Alexanda, jag och Simon :)

Godkväll!

Nu sitter jag hemma hos Sebastian. Ska gå och lägga mig så blir inget långt inlägg..

Ikväll var jag på vevax. Det var kul. Alla var jätteduktiga. Hihi.

Aja, det var väl det jag gjort ikväll, haha. Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och kolla på V för Vendetta, GRYM film!

Puss och hej

Morsning

Nu har man vaknat osv då. Skönt att vara ledig. Just nu sitter jag och äter frukost. Yoghurt, müsli och keso! Mums!
Fan vad ont i nacken jag har.. Har väl sovit på något efterblivet sätt. aja..

Idag ska jag träna sen ska jag till skolan för att kolla på Vevax Video Awards. Det blir la sköj. 
Efter har jag ingen aning om vad som händer.

Aja, nu ska jag ringa praktikplatsen. Heipa!


puss på snygga tjejer

Män som hatar kvinnor

Filmen var riktigt bra faktiskt! Blev inte tråkig någongång. Ganska hemsk dock. För att göra en lång histora kort; Den handlar om en journalist, Mikael, som får ett uppdrag av en gubbe vid namn Henrik att hjälpa honom hitta sin brorsdotter (tror jag).  Under resans gång händer det maaaaaaaaassvis med spännande saker. Sevärd, helt klart!


Hemma.

Nu är jag hemma från skolan. Blev ingen träning idag. Satt kvar och fixade till Grafen samt fixade praktikplats till både mig och Christoffer. Det ser jättebra ut! Vi har pratat med en person och kommer förmodligen få praktisera på samma ställe. Hur kul som helst faktiskt!

Nu ska jag fixa iordning lite och bege mig mot bion, wuhu. Jag och Sebastian ska äta först också. GAH. Det känns som att det kommer bli stressigt!!!! Menmen.. Det går nog bra :)

Jaja, puss och kram!

Onsdag

Hallo! 
Nu sitter jag i skolan med Emelie och Christoffer, har precis haft en ovärd religionlektion. Fick gå efter sisådär en kvart. 
Menmen, that's life! höhö..

Idag har jag planerat att träna, men vi får se hur det blir. Kanske ska sitta kvar i skolan och fixa med en grej till Grafen. 
Sen ska jag Mamma och Sebastian på bio. Det blir mysigt :) hihi. 

Jag håller på och kollar hur man lägger upp film här på bloggen! höhö.. Vi har en del filmer från skolan som är rätt nice.. ;) hahaha..  Jag måste undersöka hur man gör! 

jag och chrille är RÄTT söta!

Puss

Tisdag

Hallåhallå! Ingen update igår, haha. Känns inte som att jag är så aktiv längre? Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Hmh.. Aja.. Idag fick jag mitt betyg i Graf iallafall.. Mvg it is ;) YES!

Jag bara måste tipsa er om 3 låtar. Dom är tokbra! Spelas mest i mina högtalare just nu!

  • Kings of Leon - Use somebdy
  • Green Day - Good Riddance
  • The Offsprings - You're gonna go far, kid

Ska ni lyssna på något, lyssna på dom! haha!

Imorgon ska jag, mamma och Sebastian kanske gå på bio. Vi ska se Män som hatar kvinnor. Ska tydligen vara bra.

Jaja, nu måste jag skriva en filmrescension.. Suck....

Puss&kram


Hallo!

Sorry för att jag uppdaterar så dåligt nu för tiden. Har inte så mycket att skriva bara. Sen har jag ju ingen kameramobil heller så några bilder blir det inte än på ett tag. höhö. Wellwell..

Igår var jag och Sebastian på bio. Vi såg Valkyria. Jag kan faktiskt inte säga om den var bra eller dålig, haha.. Jag sov mesta tiden.. oops... Aja, så kan det gå ibland. Sebastian slumrade också till en liten stund ;)

Idag har jag inte gjort så mycket. Köpt lite smink.. Känns lite jobbigt att behöva fylla en ny necessär nu.. Men jag jobbar på det ;)

Imorgon är det skola också. Tusan! Aja, det är inte så långt kvar nu.

Nu blir det till att kolla på Beck! Höres kära ni! Puss

RSS 2.0