Måndag.

Snart ska jag bege mig mot karlaplan till mammas jobb. Vi ska gå och vaccinera mig, sen äta sushi och sen gå på Mary Kay möte. Det blir mysigt. Det är så mysigt att umgås med mamma. :)

Jahopp, på onsdag åker vi. Jag har inte ens börjat tänka på vad jag ska ha med mig.. Det suger lite faktiskt, haha. Konstigt nog känner jag liks ingen stress? Hmh.. Äsh, det kommer väl imorgon antar jag. Då kommer jag förmodligen springa runt som en galen höna här hemma. Fast jag kan inte göra det hela dagen. Jag pch Nicco ska till Centrum nemligen. Köpa någon bok som man kan läsa på stranden och kolla lite andra nödvändigheter :)

Jaja, nu måste jag nörja göra mig klar. Tjingeling!

 


sämst dag.

Jag tycker inte om att äta mos och äcklig korv. Haha. På riktigt har det förstört min dag. BLÄÄ BLÄÄÄ BLÄÄÄ

Alanya


(bilden är från apollo.se)
Här ska jag, nicolina, sofie och kicki spendera 2veckor tillsammans.
Goda vänner + Sol + Bad + All inclusive = heeelt ok!

Musik.

Jag måste verkligen bara tipsa om en låt som är helt otroligt fin. Jag lyssnar på den minst 10ggr per dag, haha.
Ni som känner mig vet att Saosin är ett band som ligger mig varmt om hjärtat, och denna låt är verkligen toppen!
(Nej Nissu, det är inte en skrik och jätte-super-hård låt, du kan lyssna på den)

Saosin - You're not alone (piano version)

Torsdag

Shit vad vi kollar resor nu. Har hittat en som är jättebra till turkiet, alanya. Hoppas hoppas hoppas bara att den fortfarande finns kvar!!!! :)

Aja, annars då? Drar till Niccos land imorgon, blir väldigt kul faktiskt. Speciellt kräftskivan ;) Ska bli roligt att bror min följer med också! höhö.

Haha!! Bror min och pojkvännen min var på fjortisfest tillsammans för inte så länge sen. Då var det minsann en flicka som frågade brorsan:
"Men.. Är inte du Sara Lövboms LILLEBROR?"

Länge sen man fick höra det, haha!
 

Lillebror och Storesyster... eller?När vi var yngre fick vi ofta höra att basse var min lillebror.. (kanske inte riktigt såhär små)
Visst är vi stiliga minsann?

Onsdag idag va?

Håller ingen koll på dagarna längre. suck.

Inatt blir det till att jobba som vanligt. Bästa är att Jocke är tillbaka på jobbet nu så jag och nicco får åka med honom hem, yeees. Ni förstår nog inte hur värt det är att vara hemma på 15min istället för typ 2 timmar.

Ihelgen ska kicki firas. Det blir roligt. Hört att vi ska gå ut. Är så otroligt osugen på det egentligen, meeen a. Vi får väl se hur/var kvällen slutar helt enkelt.

Nästa helg bär det av till Niccos land. yeey. Kul människor + kul ställe, kan det blir bättre? Nope. Det bästa av allt är nog att vi ska ha kräftskiva där. MM!!!! Jag och Nicco sitter och drömmer oss bort varje natt när vi sitter och sorterar till kräftorna, haha. Det är ju så satans gott!

Puss.

RSS 2.0